התנהלות לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התנהלות לאחר החזרה
    דנה
    05/08/2014

אם יש כאן בנות שנכנסו להריון לאחר טיפול ivf אבקש כת עזרתכן.
    איך התנהלתם לאחר ההחזרה?
    חזרתם לעבודה?נחתם?ואם כן כמה זמן??
    נמנעתן מהתכופפות?הליכה ממשוכת??.
    אם תוכלו להשיב בבקשה כבר לא יודעת מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהלות לאחר החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהלות לאחר החזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/08/2014

יכולה להתנהל כרגיל ,פרט לפעילות אירובית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירן מניסיוני

היי
    06/08/2014

אם יש כאן בנות שנכנסו להריון לאחר טיפול ivf אבקש כת עזרתכן.
    איך התנהלתם לאחר ההחזרה?
    חזרתם לעבודה?נחתם?ואם כן כמה זמן??
    נמנעתן מהתכופפות?הליכה ממשוכת??.
    אם תוכלו להשיב בבקשה כבר לא יודעת מה לעשות

היי שירן, אספר מניסיון שלי.
    הרופאים תמיד יאמרו שאין בעיה לחזור לשגרה וכו' והכל כרגיל אך אני אומרת לך כאישה לאישה וזאת כהמלצה אישית בלבד שכן כדאי לקבל המלצות מבנות שצלחו הפריה. אני כעת ב"ה בהריון מתקדם אחרי הפריה ראשונה. החלטתי בהפריה ראשונה לתת את כל כולי ומאמינה בתוכי שזה עזר בנוסף לעוברים היפים שהיו, צריך דבר ראשון עובר יפה שבתחלק כראוי דרגה 1 למשל כמו שהיה לי שרוב הסיכויים שלו להצליח. אני לקחתי 4 ימי מחלה מלאים לאחר ההחזרה, התנהגתי מרגע זה כאילו אני בהריון. נחתי המון במיטה שכיבה על צד שמאל, אכלתי טוב ולקחתי ח.פולית, שתיתי המווווון מים, לא התכופפתי לרגע, לא יצאתי מהבית כמעט, לא סקס/אורגז', לא התאמצתי בכלום ודאגתי שיהיה מי שישא בכל הנטל שיש במקומי. מאמינה שזה עזר להשתרשות העובר ולקליטת ההריון. זה באמת עניין של בחירה ולא רפואי כי הרופאים אומרים שמה שאין הגבלות... ממליצה בחום.. לאחר 4 הימים חזרתי לעבודה שהיא בעיקרה מול מחשב והמשכתי בהשתדלות לשמירה כללית ממאמץ וכו' עד ליום הבטא שהיה חיובי. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויש המון נשים שעשו הכל מהכל ונקלטו

היי
    07/08/2014

להריון, חוץ מפעילות אירובית וסקס בימים הראשונים או הרמה של דברים כבדים אפשר לעשות הכל. שזה אמור להיקלט זה נקלט ואגב יש המון נשים עם עוברים מושלמים שלא נקלטו ויש לעומתן נשים עם עוברים לא משהו שנקלטו. בתאכלס צריך מזל ורופא טוב חח, שיהיה בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירן בבקשה תשובה

חסוי
    07/08/2014

כשנקלטת את זוכרת אם ירד לך דם השתרשות? ואם כן כמה ימים אחר ההחזרה? בבקשה אני רוצה לדעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו