הפלה ע"י ציטוטק

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפלה ע"י ציטוטק
    אורין
    06/08/2014

בוקר טוב.מס' שאלות-סליחה מראש!

ביום ראשון קיבלתי כדורי ציטוטק לנרתיק, באותו הערב בגעתי למיון לאחר איבוד הכרה מרוב כאבים,אך ללא הועיל,מבד' נמצא כי צוואר הרחם סגור.עד היום אני סובלת מכאבים לסרוגין(מעין צירים).אך לא מתבצעת הפלה.רופאי הציע כדורים בשנית,אך אני מפחדת.אמר להמתין עד יום א' ולנסוע למיון בשנית.
    1-במידה ואקבל שוב כדורים,האם חווית הכאב תהיה זהה? או שכבר עברתי את הכאב הראשוני?
    2-במקרה של ביצוע גרידה,האם ישנן השלכות לגבי הריונות עתידיים? אחרי כמה זמן אוכל לשוב לטיפולים? אני בת 39 ,לאחר IVF ראשון.
    3-מה ההבדל בין הפלה באמצעות ציטוטק, לבין גרידה?
    תודה רבה על מענה, אני חייבת לקחת החלטה כיצד להמשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה ע"י ציטוטק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה ע"י ציטוטק - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/08/2014

מידת הנזק האפשרי לרחם בעקבות התערבות כירורגית עולה על זו מבשימוש בכדורים,באשר לכאבים האפשריים ,יתכן ותהייה הקלה מסויימת בעקבות הנסיון הקודם,בכל מקרה אם נסיון נוסף לא יעלה יפה יהיה צורך בהתערבות ניתוחית לריקון הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אורין
    06/08/2014

האם עוד ישנה אפשרות להפלה? עד כה מיום א' ישנם מעט דימומים וקרישי דם.
    כמה זמן להמתין על מנת ליטול כדורים בשנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/08/2014

לפחות 72 שעות מהנסיון הקודם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו