החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים
    לוני
    08/08/2014

שלום,
    עברתי אתמול החזרת עוברים וקיבלתי תמיכה עוד קודם של אוטרוגסטון בבוקר ובערב שני נרות דרך הנרתיק, ואסטרופם 3 פעמים ביום. שמתי לב שהאוטרגסטון נפלט על התחתונית בחלקו, אני חוששת שהחומר "מתבזבז" וזה עלול להזיק ביעילותו.... זה אמור להיות כך? אגב, אני מחדירה אותו עם מוליך לעומק.

שאלה שניה ....אתמול עברתי החזרת עוברים ראשונה, יומיים לאחר השאיבה . הרופא הקריא לי את איכות העוברים, מצב התחלקותם, רובם היו מדרגה BB או BC עם ארבעה תאים והוא החליט להחזיר לי שני עוברים , אחד BB והשני BC ,לדבריו כדי למצוא את שביל הזהב להשתרשות עובר אחד ולא שניים. בהתחלה חשב אולי שני עוברים מדרגה BB ובסוף החליט שלא, כדי להימנע ממצב של תאומים, כאמור.
    קראתי על איכויות עוברים והחזרות בין נשים בריאות בגילאים שונים, צעירות שהחזירו עוברים בדרגה A ולא נקלטו, או מצבים הפוכים של הצלחות עם עוברים פחות "יפים" עם התחלקות איטית בקרב נשים מבוגרות שכן הצליחו להשתרש.....הבנתי שאין לזה לגמרי חוקיות, אבל למרות זאת אני מאמינה שהגיל הוא פקטור מרכזי בגדול. אני בת 39 ודי התערער לי הביטחון מהנתונים. האם לדעתך הרופא לקח סיכון יותר מידי מחושב שלא החזיר שני עוברים מדרגה BB וסיכון זה עלול להסתכם בכישלון בגלל ה"זהירות" היתרה?

אשמח לתשובות לשתי השאלות, מראש מתנצלת על עומק ה"חפירה". תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/08/2014

במקרה הנדון ובהתחשב בנתונים וגילך ,הייתי שוקל חהחזיר את שני העוברים האיכותיים ביותר מבין כלל העוברים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לוני
    08/08/2014

ולגבי החלק של האוטרוגסטון? אשמח לתשובה, למרות שהבנתי מתשובתך להוריד את רמת הציפיות לגמרי. חחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מה שהוא רשם

היי
    08/08/2014

אני צעירה וכמה פעמים החסרתי עוברים יפים ולא נקלטתי ויש מבוגרות שנקלטו ויש עם עוברים לא משהו שנקלטו . אגב העוברים שלך די טובים וסיכויים שלהם להשתרש טובים, הפרופסור אמר שבדרך כלל כשיש כמה עוברים מחזירים את הטובים ביותר. תמשיכי תמיכה כרגיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מה שהוא רשם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/08/2014

אני מאשר את הדברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה לכם

לוני
    08/08/2014

חזר לי הצבע לפנים......נקווה לטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו