בדיקת היריון ביתית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת היריון ביתית
    Sl
    09/08/2014

שלום. אני בטיפולי פוריות. לפני כשלושה חודשים עברתי הפלה לא טבעית בציטוטק. לפני כשבועיים עשיתי אולטרסאונד והאולטרסאונד הראה שנשארו גושי דם שאמורים לצאת עם המחזור. המחזור שלי לא מגיע לבד לכן הרופא רשם לי כדורי פרוברה לקבלת מחזור. בגלל שהרגשתי קצת לא טוב בימים האחרונים החלטתי לעשות בדיקת היריון ביתית לפני שאני מתחילה עם הכדורים. הבדיקה יצאה חיובית. האם יכול להיות שזה היריון? או שיכול להיות שבגלל כל השינויים ההורמונליים הבדיקה לא אמינה? מה לעשות?! תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת היריון ביתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת היריון ביתית - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    09/08/2014

האם בדקת שהבטא ירד והפך שלילי לאחר הטיפול בציטוטק?
    בכל מקרה יש גם אפשרות שמדובר גם בהריון חדש. ממליצה לבצע ב. דם לבטא ולהמשיך מעקב טרם נטילת הפרוברה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת היריון ביתית

Sl
    09/08/2014

תודה על תשובתך! לא עשיתי עדיין בטא אבל אני אעשה מחר. במידה וזה היריון חדש האם הוא יכול להתפתח? מכיוון שב אולטרסאונד עדיין נשארו גבישי דם. האם זה לא מפריע להתפתחות תקינה? תודה מראש!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת היריון ביתית - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    09/08/2014

כן בהחלט, אין לזה השפעה על ההריון הבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו