חייבת עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה
    חסוי
    09/08/2014

שלום לכם יקרים, אני כמעט שנה לאחר היריון כימי והפלה שבוע 8 מטיפולים, הפסקתי את הטיפולים לפני שלושה חודשים כדי לרזות, בחודשיים האחרונים המחזור מגיע בזמן אבל מאוד דליל ובלי כאבים והתקצר ליומיים, יש לציין אני פוליציסטית לכן עוברת טיפולים ואני צעירה מאוד. די דואגת למחזור ולמה ואם השתבש , אשמח לשמוע את עצמכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    09/08/2014

שלום רב,
    ירידה במשקל של 5-10% יכולה להביא לביוץ ולהריון ספונטני בנשים עם שחלות פוליציסטיות.
    היות ואת לאחר הפלה, הייתי ממליצה לבצע הסטרוסקופיה אבחנתית על מנת לוודא שלא נוצרו הדבקויות בעקבות הגרידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה אשאל בקצרה

חסוי
    10/08/2014

האם הפלה/ הידבקויות יכולות לגרום לשיבוש המחזור? כי תכף עברה שנה ויש לציין שהמחזורים היו רגילים עד כה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה אשאל בקצרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/08/2014

בעקבות הפלה והיווצרות הידבקויות עוצמת המחזור וכמות הדמם עלולים להחלש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו