מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול הזרעהבר10/08/2014
שלום רב,
מעוניינת לדעת האם אני מטופלת בצורה המקובלת.
כרגע הרופא שלי המליץ על הזרעה ללא הורמונים בעבר נכנסנו להריון בהזרעה עם הורמונים, הוא מפחד מהיריול רב עוברים.
בהיריון הקודם עשן מעקב זקיקים מהיום ה11 ו2 הזרעות
הפעם אני מטופלת אצל רופא אחר ובאזור אחר שם עשו לי מעקב זקיקים ביום ה12 והזרעה שלושה ימים אחר כך + ואוביטרל יום לפני ההזרעה.
לא עשו לי הזרעה נוספת ויש לי תחושה שהרופא פיספס את הביוץ.
רציתי לדעת האם הגיוני שבתקופת הביוץ יעשו רק אולטרסאונד אחד למעקב זקיקים? האם הזרעה אחת מספיקה?
ושאלה אחרונה אם הביוץ יצא בשבת ניתן להכנס להיריון יום אחריי???
אודה לכם
מרגישה מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/08/2014בהחלט ניתן להעריך את מועד הביוץ על סמך בדיקה אחת,קביעת מועד להזרעה אחת לאחר מתן האוביטרל הינה מקובלת וראויה,יש הנוהגים לבצע הזרעה אחת ויש הנוהגים לבצע שתי הזרעות,המחשבה הרווחת שיתכן וקיים יתרון מסויים לשתי הזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בר11/08/2014תודה!
האם אין צורך בבדיקות דם? הפרוטוקול טיפול הוא הזרעה ואוביטרל ללא הורמונים.
בדיקת הזרע של בעלי והפרופיל שלי תקינים.
עוד שאלה :
כמה זמן לפני הזרעה מומלץ להתנזר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/08/2014ניתן לקבוע את מועד מתן האוביטרל גם ללא צורך בבדיקה הורמונלית,ניתן להסתמך גם בתוצאות בדיקת האולטרסאונד.
כדאי להתנזר כשלושה ימים לפני מועד ההזרעה הצפוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)