ניתוח הסטרוסקופיה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ניתוח הסטרוסקופיה
    דאליה
    11/08/2014

הי. לפני שנה וחצי עברתי טיפול IVF והוחזר לי 2 עוברים ואחד מהם השתרש לשמחתי. בשבוע 13 עברתי הפלה קשה אחרי סיפור של דימומים והפסקתי את הטיפולים וחזרתי אחרי שנה מההפלה. התברר שבגלל שיש לי רחם עם מחצית עבה ועמוקה אני צריכה לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית וזה היה במרץ האחרון. בחודש שעבר חזרתי לטיפולים ויש להדגיש שהיה לי 8 בהקפאה והוחזרו 3 ולמרות שעשיתי את הכל לשמור על העוברים אבל לצערי אף אחד לא השתרש.
    שכחתי להגיד שחודש לפני ההחזרה התחלתי לקחת אסטרופים 2 מ"ג אבל הגוף שלי לא התייחס לכדורים והתנהג כרגיל והיה לי ביוץ ולא עברתי החזרה. בחודש של ההחזרה כן הגוף הגיב לאסטרופם אבל גם לא כמו לפני שנה וחצי.
    ק רציתי לשאול האם יכול להיות שהניתוח השפיע על הרחם ?? אני בלחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הסטרוסקופיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הסטרוסקופיה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/08/2014

יש לקוות שתוצאות ההיסטרוסקופיה הניתוחית הינם משביעי רצון ,והתגובה לטיפול באסטרופם במחזור הבא תהיה הולמת(מומלץ להימנע מטיפול מקדים ארוך מעל שבועיים באסטרופם,על מנת למנוע אפשרות שיתרחש ביוץ בלתי רצוי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו