החזרת בלסטו מוקפא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת בלסטו מוקפא
    אלי
    12/08/2014

שלום. אני 9 ימים (יותר נכון 10 אבל אמרו לי לספור מהיום למחרת) מהחזרת בלסטוציסט שהופשר ולדברי האמבריולוגית היה "מאוד יפה". אני לוקחת 4 פרוגינובה ו2 קרינון ביום.
    בד"כ כשאני עושה טיפול מלא (שאיבה והחזרת טריים) אני מקבלת תמיכה של אסטרופם וקרינון אבל תמיד מקבלת הפרשות מספר ימים לפני הבטא ואז מחזור.
    הפעם אין לי שום סימן של מחזור ואני מפחדת לחשוב שאולי נקלטתי הפעם.
    האם יכול להיות שהפעם אין סימנים בגלל התמיכה השונה?
    האם יש סיכוי שבע"ה יהיה הריון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת בלסטו מוקפא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת בלסטו מוקפא - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/08/2014

תמיד יש סיכויים להריון.
    נקוב שבגלל שזה שונה אז נקלטת.
    אבל רק בדיקת הדם היא התשובה הסופית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת בלסטו מוקפא- עוד שאלה

אלי
    12/08/2014

פרופ בידר תודה רבה על התגובה המהירה ואני מאוד מקווה שאכן יהיה הריון אבל אני רוצה לדעת אם יכול להיות שבגלל הפרוגינובה אין שום הפרשות? זאת אומרת - אם לא נקלט, האם הפרוגינובה מספיק חזקה בכדי לעצור את ההפרשות/סימנים של תחילת הוסת?
    אני נקלטתי להריון פעם אחת וזו היתה הפעם היחידה שלא היה שום דבר ולכן אני מתחילה לתהות אם אולי יהיו בשורות טובות אבל מכיוון שאני לא מכירה פרוגינובה- אני לא רוצה לצפות ולהתאכזב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת בלסטו מוקפא- עוד שאלה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    12/08/2014

פרוגינובה עוזרת לבניית רירית הרחם. עם זאת, כמו שאמר פרופ' בידר - הדרך היחידה לדעת היא בדיקת הריון. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו