נפיחות בבטן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נפיחות בבטן
    הילה
    13/08/2014

שלום רב .

אני אחריי חמישה ימים של החזרת עוברים .אני מרגישה נפיחות בבטן
    וקושי בנשימה . הנפיחות בבטן ודקירות מדאיג אותי מאוד האם זה מהטיפול האם זה אומר חלילה שלא הצליח הטיפול ? ומה אפשר לעשות שהנפיחות תעלם פשוט קשה לנשום ככה .
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בבטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בבטן - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    13/08/2014

נפיחות בבטן וקושי בנשימה עלולים להיות סימנים לגירוי יתר. ממליצה לפנות להבדק בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

הילה
    13/08/2014

תודה רבה. אם מחר זה לא יעבור אני ילך להבדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירויייתר שחלתי - לכי למיון !

אופירה
    14/08/2014

הי הילה. אני בדיוק אחרי מצב כזה של גירויי יתר שחלתי, עם הריון בתחילתו, וגם אני הרגשתי נפיחות משמעותית בבטן העליונה. נבדקתי במיון ונמצא באולטראסאונד שיש לי מיימת בחלל הבטן, וזו תוצאה של גירויי יתר שחלתי. אישפזו אותי לחמישה ימים כדי להשגיח שאני לא מפתחת מים בריאות, אם את כבר סובלת מקושי בנשימה כדי לא להסס ולגשת מייד למיון בי"ח. הם יטפלו בך כדי לעודד את הנוזלים לצאת במהרה מהגוף. ישנה גם סכנה של התייבשות לכן נתנו לי עירוי נוזלים.החלמה מהירה, אופירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אופירה

הילה
    14/08/2014

תודה רבה אופירה זה בדיוק מה אני מרגישה בבטן העליונה . יש לי שאלה האם זה יכול להשפיע על קליטת העוברים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו