תרומת ביצית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית
    איילת
    14/08/2014

שלום לכולם,

בת 38.5, בכאב גדול אנחנו מתחילים הליך של תרומת ביצית. כעת ממתיניםלתוצאות בדיקות הגנטיות של בן זוגי (אשר עשה אותן לפני חודש).

מכל מקום, אני אשמח לדעת על מסלולים.
    פניתי לאורית ממנור מדיקל, ואף לקלריסה.

אנחנו מעדיפים לעשות באיזור תל אביב, אבל קלריסה, איך לומר זאת בעדינות, אחת הנשים הכי לא נעימות שהכרתי בחיי, ולחשוב שצריך להתנהל מולה בנושא זה, לא עושה לי חשק להתחיל דרכה.
    אציין כי אין לי עניין ביחסי חברות עם רופאים, אני זקוקה לרופא מקצועי, זמין ושיודע את העבודה (לצערי במסגרת תפקידי - עורכת דין לרשלנות רפואית, נתקלתי ברופאים נחמדים, אולם לא עושים את העבודה כמו שצריך, לכן כל מה שאני צריכה זה מקום מקצועי ואמין).

השאלה שלי - האם אתם מכירים מקומות דרכם ניתן לעשות את הטיפולים ואשר לא מצריכים עבודה עם קלריסה.

תודה רבה ויום מקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרומת ביצית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/08/2014

לצורך העניין קלריסה אינה זו שאמורה לפתור לך את הבעיה,בכל מקרה עלייך לבחור ברופא ראוי בעינייך על סמך המלצות או מידע קודם כדי לדאוג להיבט הרפואי ולקשר בינך לבין הגוף העשוי לספק את הביציות,באופן שהטיפול יהיה אופטימלי ותוכלי להעזר בו בכל שאלה או בעיה העלולים להתעורר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו