פעילות בזמן טיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פעילות בזמן טיפולי פוריות
    דנה
    17/08/2014

שלום רב,
    בחודשים האחרונים עברתי שלוש הזרעות וטיפול באיקקלומין כדור אחד ביום וזריקת אוביטרול לפני ההזרעה. לצערי בינתיים אין תוצאות טובות.
    בשבוע הבא לאור העובדה שאני עדיין לא בהריון רציתי לעשות קורס גלישת רוח של שבוע- אני בכושר מאוד טוב בלי קשר אבל זה משהו שלא עשיתי לפני כן. זה ייפול על הימים שבהם אני אתחיל שוב לקחת איקקלומין ולפני ההזרעה הבאה.

האם יש מניעה שאעשה את הקורס? האם זה מסוכן או לא בריא באיזושהי צורה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות בזמן טיפולי פוריות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/08/2014

כל עוד הפעילולת הזו נעשית לפני הביוץ והיא אינה פעילות אירובית איני רואה כל בעיה עם הפעילות הספורטיבית שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות בזמן טיפולי פוריות

דנה
    17/08/2014

תודה רבה דוקטור.
    הפעילות תיעשה לפני הביוץ אבל זו כן פעילות שדורשת הפעלת כח ואני מניחה שהיא מעלה את הדופק כמו בפעילות אירובית. מה דעתך?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות בזמן טיפולי פוריות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/08/2014

אין בעיה עם העלאת הדופק יש בעיה עם פעילות קופצנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו