מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיידק בשתןקרן17/08/2014
שלום,
בשל תדירות רבה של מתן שתן (פעמיים בשעה בממוצע) נערכה לי בדיקת שתן. אני רואה כי יש ממצאים ואני ממש מוטרדת, כי לא היתה לי צריבה וחשבתי שמתן השתן זה בשל ההריון. אני בשבוע 14.
1. האם חוסר הטיפול במשך כשבועיים מסוכן?
2. מה האנטיביוטיקה המתאימה?
תודה.
URINE CULTURE
CITROBACTER KOSERI 0.00
MIC SENSITIVITY
AUGMENTIN 8 S
CIPROGIS <=0.25 S
ZINNAT >=64 R
CEFOXITIN 8 S
CEPHALEXIN >=64 R
CEFTRIAXONE 4 S
ERTAPENEM <=0.5 S
NITROFURAN 64 I
FOSFOMYCIN <=16 S
GENTAMYCIN <=1 S
RESPRIM <=20 S
URINE CULTURE COUNT 10E5 CFU/ML
SG 1.01 SG
LEUCOCYTES UR. 25.00 LEUK./UL
NITRITE NEGATIVE
PH (URINE) 7.00
PROTEINE UR NEGATIVE
GLUCOSE URINE NORMAL
KETONES NEGATIVE
UROBILINOGEN NORMAL
BILIRUBIN UR NEGATIVE
ERYTHROCYTES NEGATIVE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיידק בשתן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/08/2014מתברר שיש לך זיהום בדרכי השתן,עלייך לפנות לרופא שיבחר באנטיביוטיקה המותרת בהריון ועל סמך הרגישות המופיעה בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק המשך
אני18/08/2014תודה. אכן ניגשתי היום וקיבלתי אוגמנטין פעמיים ביום למשך שבוע. הרןפאה אמרה שאינה מכירה את החיידק הזה.
ממה הוא נגרם? אני מקפידה לנקות היטב אחרי יציאות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני18/08/2014ברשותכם ..שאלה נוספת. אני ממש מוטרדת.
נטלתי כדור אחד של אגמוטין 875, אך יש לי כאב בנרתיק בצד אחד, מעבר לכאבי בטן ולתדירות מתן השתן.
תוך כמה זמן האנטיביוטיקה תשפיע? האם הכאב/ דקירות בנרתיק מעידים על חומרת הזיהום?
האם אני צריכה לגשת מחר שוב לרןפא?
אשמח לתשובתכם..אני ממש מוטרדת.
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2014בד"כ זיהום בדרכי השתן מקורו מזיהום בנרתיק,באשר לתופעות בעקבות נטילת התרופה ,יש להמתין ולראות קרוב לודאי שהתופעות יחלפו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך
רוני19/08/2014ממליצה לך לשלב עם האנטיביוטיקה כדורי פרוביוטיק וגם משחה לנרתיק ונרות לפי הצורך, יש סיכוי שגם פטייה מתחילה להתפתח. אני בהריון האחרון קיבלתי אנטיביוטיקה+טבעקוטן+נרות אגיסטן. נעלם הכל כלא היה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת וכאבי גב
אני19/08/2014שלןם דר.
התחילו כאבים גב בצד שמאל. תחילה במותן וכעת הכאבים עלו למעלה. האם הטיפול אוגמנטין מספק במקרה שהדלקת התפשטה או שעליי לגשת למיון? הכאב הוא מתחילת הכוקר ללא הפסקה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלקת וכאבי גב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2014עלייך להיוועץ ברופא המטפל,כדי לשקול את המשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)