החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים
    אני אני
    18/08/2014

שלום

מטופלת בחול. עשיתי החזרה של שלושה עוברים מוקפאים בני שלושה ימים על בסיס מחזור עם גירוי מינימלי של 75 מנופור זאת על מנת להשיג רירית רחם טובה יותר (ואכן הושגה) ולוודא ביוץ עם פרגניל.ביום ד ה6/7 היה זקיק 18 ולמחרת באולטראסאונד הוא כבר הראה שהתחיל לבייץ קיבלתי פרגניל באותו יום לוודא שהביוץ מתרחש אך עפ הרופא יום הביוץ נחשב יום ה ה7/8 (לא עושים כאן ב. דם) וההחזרה נעשתה ביום ראשון 10/8.
    אני מקבלת תמיכה פרוגסטרון בטבליות וגניליות פעמיים ביום ופעמיים פרוגינובה. בנוסף עד אתמול קיבלתי פרגניל 2000 יח כל שלושה ימים כאשר הזריקה האחרונה היתה ביום ב 18/8. ביום חמישי הקרוב אהיה שבועיים אחרי הביוץ. מתי ניתן לקבל תשובה אמינה לבדיקת הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    19/08/2014

12 יום מההחזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת מוקפאים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/08/2014

ב-28 לחודש,כעבור כ-10 ימים מזריקת הפרגניל האחרונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו