צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    הילה
    19/08/2014

שלום רב,
    עשיתי צילום רחם בנובמבר לפני התחלת טיפולים, לפני חודש נקלטתי טבעי ועברתי הפלה, חשש לחוץ רחמי.
    נשלחתי ע"י הפרופ' שלי לעשות שוב צילום רחם ולא אישרו לי מאחר ועשיתי שאת בנובמבר ומצד שני אני שומעת המון תגובות של התנגדות לעשות זאת פעמיים כשטרם עברה שנה.
    האם רצוי לעשות זאת או שעדיף להמשיך כשלא בהכרח החצוצרה שוב תקינה? או בכלל להמתין עד למועד הרלוונטי?
    מהו פרק הזמן הרצוי בין צילום לצילום אם בכלל?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/08/2014

אמנם הסיכוי שבעקבות הפלה בודדת תיווצר פגיעה ברחם או בחצורות הינו קטן ביותר ולכן אין למהר בביצוע צילום רחם חוזר,אולם בכל מקרה השיקול הקובע נתון בידי הרופא המטפל ,ואם לפי שיפוטו והרגשתו יש צורך בביצוע הצילום ,אני בהחלט תומך בביצוע צילום הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש סיכון בכך?

הילה
    19/08/2014

תודה על המענה המהיר,
    האם עקב העניין שלא עברה אפילו שנה יש סיכוי בכך, זאת מאחר ובועדה לא אישרו לי את הצילום מפאת הזמן הקרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו