לקראת ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לקראת ביוץ
    מעיין
    19/08/2014

אני כיומיים לפני ביוץ ויש לי היום תור לרופא נשים לבדיקה וגינלית השאלה האם הג'ל השקוף ששמים על הקונדום כשמכניסים את המתמר לא ישאר בנרתיק ועשוי לקטול את הזרע? כי שמים את זה מעל הקונדום וכל הג'ל נכנס לנרתיק....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקראת ביוץ - תגובה

פרופ` דוד בידר
    20/08/2014

את הגל צריך לשים בתוך הקונדום ולא בחוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא שם גם על ושאלה נוספת

מעיין
    20/08/2014

אנחנו מנסים להרות בת ואני עושה שטיםות אינטממיות עם דוש וגינלי כזה שקניתי בסופר פארם של מים עם חומץ האם השיפה יכולה להרוס גן את הזרעים מיום קודם? שבו לא עשיתי שטיפה... השאלה האם זה שהצוואר פתוח לקראת הביוץ יכול לגרום למים בשטיפה לחדור לרחם? והאם הסיכוי לבת קטן אם מקיימים יחסים יום לפני הביוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא שם גם על ושאלה נוספת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/08/2014

השטיפה לא תהווה בעיה.
    עניין הבת זה אין קשר למה שאת כותבת לעניין בן או בת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו