מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתבתי לפני מספר ימיםאני20/08/2014
על דימום חום שהחל כחמישה ימים אחרי ההזרעה.
תזכורת: בת 35, אחרי טיפול בפיוריגון, אוביטרל ביום ראשון 10/8, הזרעה ביום שלישי 12/8, והחל מיום רביעי 13/8 אנדומטרין פעמיים ביום.
ביום ראשון בבוקר החל דימום חום בהיר שמופיע רק עם ההפרשות של האנדומטרין. בין לבין כשלוש פעמים עד היום גם טיפות דם טרי.
בדיקת דם לפרוגסטרון ביום ראשון 17/8 - 52
ה"דימום" המוזר ממשיך וההרגשה שלי היא שרק האנדומטרין מפריע לוסת להופיע.
הדימום לא מוכר לי לא בצבע ולא במרקם והופיע כפי שציינתי מאוד מאוד מוקדם, חמישה ימים אחרי הזרעה/ביוץ.
ממה זה יכול לנבוע? יכול להיות ציסטה או פוליפ שמדמם? יכול להיות שבאמת זה מחזור שמתעכב בגלל התמיכה? מה עוד כדאי לי לבדוק כדי ללמוד מה הגורם לדימום לפני התחלת הסבב הבא? (שיהיה כנראה IVF)
כמו כן, בעת ישיבה בשירותים מופיע מעט דימום וגינלי אדום וטרי לאחר מאמץ קל.
אני מאוד מוטרדת ומודאגת, תור לרופא יש לי רק בעוד שבועיים ובהתייעצות עם המרפאה אמרו לי רק להמשיך עם התמיכה ולהגיע לבטא ביום שני כמתוכנן, מה שנראה לי די מיותר.
אשמח לתשובה ואם אפשר כיוון אפשרי מה זה יכול להיות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
מור20/08/2014סליחה שאני מתערבת
אבל הייתי חייבת
אני בדיוק באותו המצב כמוך
המצב שתיארת קורה לי כל פעם
אחד לאחד
ואני ממש מיואשת כי לאף רופא אין הסבר למה זה קורה
העניין שזה קורה גם שאנחנו מקבלות תמיכה...
אם במקרה ויתנו לך פיתרון לבעיה אשמח אם את יכולה לשתף אותי בזה
תודה ושוב סליחה מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2014הסיבה האפשרית לדמם כזה מאחר ולא מדובר באי ספיקה הורמונלית של הגופיף הצהוב הינ גירוי מקומי של צואר הרחם או בעקבות השימוש בנרות ,או כתוצאה מפציעה מקומית בצואר הרחם כתוצאה מהשימוש בקטטר לצורך ביצוע ההזרעה-רירית צואר הרחם וכלי הדם באזור זה הינם רגישים ביותר ועלולים לדמם כתוצאה מכל גירוי מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל הדימום החל חמישה ימים
אני20/08/2014אחרי ההזרעה.
אתה אומר שיכול להיות שאני רגישה לנרות האלה וזה פשוט גורם לדימום?
הדימום הראשון החל לאחר מאמץ בשרותים, יכול להיות קשר? אני יודעת שזה נשמע תלוש מהמציאות אבל בכל זאת יש את החשש הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, אבל הדימום החל חמישה ימים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2014כנראה הדימום בגלל תגובה מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)