המשך תקינות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המשך תקינות
    לוני
    21/08/2014

שלום
    אני אחרי החזרת עוברים, אחרי 14 יום,ואני בהריון כך התבשרתי אמש. אמרו לי בבית החולים שבו עשיתי את ההחזרה שעוד שבוע אעשה אולטרסאונד ואשלח להם ואז יגידו לי מה לעשות, מה בהמשך.
    כעת אני לוקחת הורמוני תמיכה ורציתי לדעת אם אפשר או כדאי עד לעוד שבוע לעשות בדיקות דם כדי לבדוק את רמות האסטרוגן והפרוגסטרון כי אם זה אפשרי הייתי רוצה להוריד במינון שלהם, הם גורמים לי לנפיחות עצומה בבטן.
    שאלה שניה, אם חלילה יש הפלה איך יודעים? הרי דימום אין בגלל הורמוני התמיכה, האם אדע רק בצילום האולטרסאונד בעוד שבוע או שבדיקות דם בינתיים גם יעידו על כך?

אני לא שקטה, אשמח לתשובה לגבי שתי שאלותיי. , תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך תקינות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך תקינות - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    21/08/2014

מיכל שלום,
    מזל טוב על התשובה החיובית.
    ניתן לעשות בדיקת פרוגסטרון כדי לראות את הרמה וכמו כן לעיתים ניתן להוריד את המינון בתלות בכמות הפרוגסטרון שאת לוקחת. לגבי אסטרוגן - בשלב זה ברוב המקרים לא נותנים תמיכת אסטרוגן כך שאם את לא נוטלת תכשיר אסטרוגן אין טעם לבדיקה.
    הפלה מתבטאת על פי רוב בדימום ו/או ירידת ערכי הבטא המעידים כי ההריון לא מתפתח כמצופה.
    בהצלחה בהמשך ההריון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו