מתי יום הביוץ?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתי יום הביוץ?
    י
    24/08/2014

בד"כ המחזור שלי מתרחש כל 28 ימים והיום של הביוץ הוא ביום ה- 14, שלאחר היום הראשון של המחזור. הפעם הזו המחזור שלי איחר בשלושה ימים.
    מתי הביוץ צפוי להתרחש? (אציין עוד שאני לא ממש מסתדרת עם מקלוני הביוץ, הם לא מראים שום שינוי לאורך כל התקופה ורק ביום של הביוץ עצמו הם נותנים תוצאה של 2 פסים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי יום הביוץ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי יום הביוץ? - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    24/08/2014

ביוץ אמור להתרחש 14 יום לפני הוסת הבאה. מקלון הביוץ צריך להיות חיובי רק ביום הביוץ עצמו. הדרך הנכונה להשתמש במקלונים היא להתחיל לנסות בערב, כשלושה ארבעה ימים לפני הביוץ המשוער.
    היום שבו יהיו 2 פסים הוא יום הביוץ והסיכוי הרב ביותר להרות הוא בקיום יחסים באותו היום וביום שלאחר מכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, ובקשה קטנה להבהרה

י
    25/08/2014

הייתי בטוחה כל העת שהכי נכון לקיים יחסים יום--יומיים לפני תאריך הביוץ, כלומר (לפני היוםך בו מופיעים 2 פסים), אני מבינה שטעיתי, נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, ובקשה קטנה להבהרה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    25/08/2014

נכון, הזמן הכי טוב לתזמן יחסים הוא אכן כאשר מופיעים שני פסים ויום לאחר מכן. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

י
    26/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו