תמיכה אחרי הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה אחרי הזרעה
    דלית
    24/08/2014

אני מקבלת תמיכה אחרי הזרעה אוטרוגסטן 200 מ"ג X2 בוקר וערב עקב דימומים שהחלו בשבוע 7
    אתמול שכחתי לשים נר בבוקר והדימום חזר אז מה יהיה כשאסיים את הנרות אני בשבוע 9.
    למה אחרי החדרת הנרות יש לי תחושת לחץ בבטן כאילו נפחו את הבטן עם אויר?
    מאיזה שבוע אין צורך בתמיכה ורירית הרחם יכולה להחזיק היריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה אחרי הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה אחרי הזרעה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    24/08/2014

החל משבוע 8 העובר מייצר פרוגסטרון בכמות מספיקה. בדרך כלל אנחנו ממליצים על תמיכה עד שבוע 9 כדי שלא יופיעו הכתמות או דימומים. כאשר העובר מייצר מספיק פרוגסטרון לא אמור להיות דימום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה אחרי הזרעה

דלית
    25/08/2014

יש לציין שיש לי המטומה מחוץ לשק ההיריון האם עליי להמשיך את התמיכה ועד מתי במצב זה. האם הנרות לא פוגעות בעובר ולמה יש תחושה של לחץ בבטן וכאבי בטן אחרי שאני מחדירה את הנרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה אחרי הזרעה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/08/2014

במצב בו קיית המטומה ,הייתי בהחלט ממשיך בתמיכה ההורמונלית עד להעלמותה,ויתכן שעקב הכאבים המופיעים לך לאחר ההחדרה הייתי שוקל לעבור לזריקות פרוגסטרון במקום הנרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו