מיומה - לד"R מכטינגר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיומה - לד"R מכטינגר
    מישהי
    24/08/2014

היי

יש לי מיומה, בקוטר 6 סמ.סב סרוטית.
    יש לי גם לחץ להרות בהקדם בגלל רזרבה שחלתית נמוכה.
    יש לי כאבים ברחם מצד שמאל למטה באוזר המיומה אבל אף רופא לא יכול להתחייב שזה ממנה עד שלא מוציאים.
    הכאב כאב כרוני תמידי.
    אני מתחילה חהודש הזרעות ולאחריהן הפריה. ויש דילמה האם להוריד אותה בסמוך כל כך לנסיונות להרות או להשאירה למרות סבל עתידי של כאבים או סיכונים להפלות.

איך יודעים מה עדיף? אני חוששת מהידבקויות ואולי כל הכאב זה מאנדומטריוזיס או דלקת וסתם הסתכנתי? הבעיה שיש רופא אומר תורידי ויש שאומר אל תעזי.
    מה דעתך?
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומה - לד"R מכטינגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומה - לד"R מכטינגר - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    24/08/2014

שרירן יכול לגרום לסימפטומים רבים אך פחות אופייני שיגרום לכאב כרוני.
    שרירן סב סרוטי לא אמור להפריע להריון אם כי חלק מהשרירנים יגדלו בהריון בשל הרמות ההורמונליות הגבוהות.
    לאחר טיפול להוצאת השרירן או הקטנה שלו קרוב לוודאי שתתבקשי להמתין לפחות 3 חודשים עד לניסיון להרות.

בשל רזרבה שחלתית נמוכה ומיקום השרירן הייתי שוקלת טיפול פוריות לפני הטיפול בשרירן אך יש לעשות את כל המאמצים לברר קודם כל את מקור הכאב הכרוני שלך.
    כדאי לבדוק גם אפשרויות שאינן גינקולוגיות - לדוגמא מערכת העיכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו