קלקסן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קלקסן
    אני
    25/08/2014

אני בת 27 אחרי 4 כשלונות חוזרים של IVF , הרופא שלח אותי לעשות בדיקת קרישיןת שבו גילו לי שאני הומוזיגוטית ל MTHFR , ביקשתי ממנו קלקסן היות ואני יודעת שזה מה שמביאים בכשלונות חוזרים , אך הוא סרב ואמר שמטפלים בהמוזיגוטיה ע"י חומצה פולית 5 מ"ג , אמר שקלקסן ייגרום לדימומים מותרים וזה מאוד מסוכן.. אשמח לדעתך? ואולי כן שווה לקחת קלקסן אחרת איך משהו ייקלט לי סופסוף?? כ"כ מיואשת!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלקסן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלקסן - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/08/2014

ההנחיה של הרופא המטפל שלך ראויה ונכונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אני
    25/08/2014

אז איך ניתן להסביר את זה שאני לא נקלטת?? הכל אצלי תקין , צילום רחם תקין , היסטרוסקופיה ופיפל עשיתי ממש החודש וגם זה יצא תקין (אולי הפיפל יעזור לי לסבב הנוכחי) , מגיבה טוב לזריקות, רירית מצויינת! מגיעה כל חודש ל 13-14 בגודלה , עוברים יפייפיים!! תמיכה של אוטרוגסטן ואסטרופם או פרוגינובה , מה מה עוד ניתן לעשות?? הייתכן שמה שיעזור לי עכשיו זה החומצה הפולית? אני נואשת כבר!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/08/2014

לאור הנתונים שאת מעלה ,יתכן מאוד שאי כניסתך להריון הינה מקרית והדבר צפוי בקרוב ,יחד עם זאת הייתי שוקל לנסות להחזיר עוברים בשלב של בלסטוציסטים לאחר מעקב של התפתחותם באינקובטור במצלמת time-lapse ,וזאת על מנת לבצע בחירה מוצלחת יותר של עוברים טובים יותר להחזרה.בנוסף במידה וההפריה נעשית ב-ICSI הייתי ממליץ לבצע בדיקת הלוספרם לזרע על מנת לבדוק את שיעור השברים ב-DNA של הזרע בכדי להבטיח על בחירה מוצלחת יותר של תאי זרע לצורך ההפריה בשיטת ה-IMSI

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו