בדיקת Verifi

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת Verifi
    דורה
    26/08/2014

שלום רב,
    אני בת 41 בהריון מהפריה ivf עובר אחד שבוע 14+5 לערך, עשיתי בדיקת שקיפות עורפית שיצאה תקינה ברוך השם עשיתי גם את הבדיקת דם לאחר השקיפות שהראתה שלפי גילי יש סיכון 1:80 לתסמונת דאון וכו׳ הבדיקת דם הראתה את הסיכון המחושב לפי גילי בשילוב תוצאות הבדיקת דם 1:70 ולטריזומיה 18 לפי גילי עם תוצאות הבדיקת דם 1:60 - עשיתי את בדיקת Verifi והיום ברוך השם התקבלו תוצאות תקינות
    אני חוששת לעשות את בדיקת מי השפיר זהו הריון יקר מאוד בעבורי ואין לי ילדים נוספים
    שאלה בבקשה - האם שקיפות העורפית שיצאה תקינה והבדיקת Verifi נותנות תמונה סבירה שיכולה לכוון אותי? או שאני צריכה לחכות גם לסקירת מערכות מוקדמת והחלבון עוברי? אשמח מאוד לדעתכם תבורכו מפי עליון על העשייה הברוכה שלכם
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת Verifi

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת Verifi - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    26/08/2014

דורה שלום,
    קודם כל מזל טוב. בדיקת verify היא אחת מבדיקות ה-NIPT.
    בדיקות NIPT בודקות את החומר הגנטי של העובר בדם האם.
    הן מסוגלות כיום לאתר כ-85 אחוז מהבעיות הכרומוזומליות.
    נבדקים 5 כרומוזומים- 21,13,18,y,x
    שילוב של סקירות תקינות, שקיפות עורפית תקינה וחלבון עוברי תקין מעלות את הסיכוי לעובר תקין.
    דיקור מי שפיר מאפשר זיהוי של כל הכרומוזומים ובנוסף אפשרות לציפ גנטי שמאפשר לבדוק גם פגמים כרומוזומליים קטנים מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

דורה
    26/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו