מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לדר מכטינגר היקרה - מס' שאלותאחת27/08/2014
1. זה בסדר לקחת נרות אביטרון כמה ימים לפני הביוץ או אפילו יום לפני?
2. - איזה גורם יכול לגרום לשחלה שמאל להיות כואבת מאוד כרונית וכואבת טרוף לאחר נגיעה של המיתמר? אין ציסטה ואין כלום אבל שנים שאני סובלת שם. האם ייתכן שזו הקרנה מפריצת דיסק בגב התחתון (זה כאבים שמופיעים במשולב עם הגב התחתון).. ייתכן שאנדומטריוזיס והאם זה מקשה על היקלטות להריון?
3. קופח לא מאשרת הפריה לפני ביצוע של כמה הזרעות ואני עם רזרבה שחלתית ירודה. FSH משתנה פעם 14, פעם 20 פעם 10.
אני בפאניקה.
4. האם יש דרך נוספת לקבל ממנה אישור?
5. אני חוששת מדלקת באגן או ברחם בגלל כאבים כרוניים שיש לי. אין ליזמן לבדיקות מעבדה וגינליות שהתשובה אליהם חוזרת אחרי כמה שבועות מה גם שתמיד התוצאה חיובית למשהו ונותנים לי פתיליות או משהו.
איזו אנטיביוטיקה כלל מערכתית כדאי לקבל שאמורה למגר דלקת ברחם וגם באגן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - לדר מכטינגר
אחת28/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מכטינגר היקרה - מס' שאלות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר28/08/20141. אין בעייה לקחת נרות אביטרון לפני ביוץ. עם זאת, לא ממליצה לקחת אותם כשתהיי בהריון.
2. לגבי התלונות של הכאבים - ממליצה לבדוק גם אפשרות שמדובר באנדומטריוזיס, לאור כאבים באגן שנמשכים תקופה ממושכת.
3. לגבי האישור מהקופה - האישורים שונים בהתאם לגיל האשה ובמדיניות של אותה קופת חולים. עם זאת, נראה לי שמכתב מפורט מהרופא המטפל שלך לגבי התגובה השחלתית יכול לעזור.
4. לאור הכאבים, כדאי לבדוק אם מדובר באנדומטריוזיס. ניתן לנסות טיפול בדוקסילין/פלאגיל אך חשוב לבודד את החיידק הגורם לה.
בשורות טובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מכטינגר
אחת29/08/2014תודה על המענה האכפתי והמקצועי.
כתבת שמכתב מהרופא המטפל לגבי התגובה השחלתית יכול לעזור כשמדברים על אישור מקופח להפריה במקום הזרעות.
את מתכוונת לרזרבה השחלתית הירודה או לתגובה של השחלות להורמונים?
ממה שהבנתי דווקא בפנייה לקופח מצניעים את נושא הרזרבה הירודה כי היא נוטה לדחות על הסף פניות ברזרבה מאוד ירודה.
בבדיקה האחרונה הFSH עמד על 10 אז אני מניחה שזה בסדר ובכל זאת.
ואת יודעת למי פונים בערר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/08/2014הרופא המטפל שלך ידע בוודאי לטפל בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)