עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אני
    27/08/2014

שלום
    בשל דלקת בדרכי השתן קיבלתי אוגמנטין פעמיים ביום למשך שבוע. ביומיים האחרונים לטיפול התחיל לי תחושה מטרידה בפות חיצונית, לא בנרתיק. למחרת הייתי אצל הרופאה וקיבלתי משחה למריחה חיצונית. היום, לאחר שני שימושים בלבד התחושות הלא נעימות התפשטו עד כדי צריבה בחלק החיצוני ובעיקר למטה, קרוב למבוא העריה, פי הטבעת, ואף יש לי מעט הפרשה עכורה.
    יש לציין שאני בשבוע 16.
    האם זה מסוכן לעובר? האם ייתכן והתפתחה לי פטריה בנרתיק? מה הטיפול המתאים?
    ומותר לקחת תרבית מהההפרשה בעת הריון?
    רב תודות.
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/08/2014

החשוב ביותר לטפל בדלקת בדרכי השתן,את יכולה לקחת טיפול אנטיפטרייתי בהריון,הטיפול והפטריה אינם מזיקים לעובר,במקרה הצורך אין בעיה לקחת גם תרבית וגינלית או תרבית מצואר הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נגמר...

קרן
    28/08/2014

שלום ד"ר.
    בהמשך לשאלתי ולתחושותיי יש לי כעת בעיקר בשפתיים החיצוניות ובנוסף גם במיקום הקרוב לפי הטבעת מעין בליטות תת עוריות, כואבות מאד הן בשכיבה, ישיבה או עמידה. הכאב הוא 8 מתוך 10 לעיתים.
    להזכירך אני בהריון שבוע 16. מורחת משחת "קלוטרימאזול" אך במקום לראות שיפור יש דווקא החמרה.
    האם עליי לגשת למיון? (עד ליום ראשון אין רופא נשים זמין בקופה). האם מסוכן לעובר או שהדבר סובל דיחוי עד יום ראשון?
    האם כל זה נגרם מאנטיביוטיקה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוזרת מניסיון בהריון שלי

גלי
    28/08/2014

מניסיון אצלי בהריון, טיפול מוכר במצבך עם משחה חיצונית טסעקוטן+נרות אגיסטן חזקות+אנטיבויוטיקה מתאימה+פרוביוטיק בכדורים אלטמן למשל, כל אלה מותרים בהריון ויחסלו הכל תוך מספר ימים , חבל על רגע שאת סובלת כי מרגע השימוש בנרות כבר למחרת הקלה גדולה. גשי כבר מחר לפני שבת ויום ראשון כבר תקומי בן אדם אחר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל..

אני
    28/08/2014

ראשית תודה על השיתוף.
    אני כבר לוקחת משחת קרוטרימאזול מיום שלישי בערב, אבל דווקא הבלוטות האלה התרבו.
    יש לציין שכמעט ואין לי הפרשות.
    אבל באמת אקנה מחר כדורי פרביוטיקה.
    תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נגמר... - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    28/08/2014

מציעה לפנות מחר בבוקר להבדק ולשקול קחת גם תרביות להרפס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו