מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות פוליציסטיותאפרת27/08/2014
שלום,
בת 27 עם מחזור סדיר לחלוטין של 27 ימים.
מעל לשנה אני בטיפולי פוריות שהתחילו בהזרעות (בלי הורמונים) שכללו מן הסתם הרבה בדיקות אולטראסאונד שבכולם הרופא ראה זקיק אחד מוביל שגדל מעל ל 18 מ"מ.
הביוץ חודשי וסדיר גם כן.
אחרי שההזרעות נכשלו עברתי ל IVF, קיבלתי GONAL F במינון של 150 למשך 8 ימים.
נשאבו 21 ביציות והיה לי גירוי יתר ושחלות מוגדלות. הנפיחות בבטן נעלמה 3 ימים אחרי השאיבה והשחלות חזרו לגודלן הטבעי אחרי כמה שבועות.
לאחרונה פגשתי רופא פוריות שהוא לא הרופא שלי וכששמע שהיו לי 20 ביציות ממינון "קטן" כזה וגירוי יתר הוא אמר שבוודאות יש לי שחלות פוליציסטיות! אפילו בלי לעשות לי שום בדיקה או אולטראסאונד!
אני הייתי אצל כמה רופאי נשים בשנה האחרונה שעשו לי אולטראסאונד ואף אחד מהם לי הבחין בשחלות פוליציסטיות.
אשמח לדעת האם אתם מסכימים עם הרופא כי נתונים אלו קובעים כי קיימות אצלי שחלות פוליציסטיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שחלות פוליציסטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014הקריטריונים להגדרת התסמונת כוללים הימצאות 2 מתוך 3 התסמינים הבאים לפחות:חוסר ביוץ כרוני,סימנים קליניים או ביוכימיים של היפר-אנדרוגניזם כמו שיעור יתר, אקנה,עודף משקל רמות טסטוסטרון ודהידרוטסטוסטרון גבוהות יחסית,או תמונה באולטראסאונד של שחלות פוליציסטיות, הכוללת מעל 12 זקיקים קטנים בקוטר של 2-9 מ"מ.
במקרה הנדון אין מספיק נתונים על מנת לגבות את האבחנה של שחלות פובליציסטיות ,אם כי דפוס התגובה העודפת יכול להתאים למצב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)