CITROBACTER KOSERI

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• CITROBACTER KOSERI
    קרן
    31/08/2014

שלום
    אני בהריון שבוע 17.
    ב- 14/8 ערכתי את הבדיקה ונמצא שיש לי את החיידק הזה. URINE CULTURE COUNT 10E5 CFU/ML

קיבלתי אוגמנטין 875 פעמיים ביום למשך שבוע. לאחר שבועיים, ב- 28/8 ערכתי בדיקת שתן ונמצא כי החיידק עדיין קיים וישבו בו URINE CULTURE COUNT 10E4 CFU/ML

הרופאה החליטה לא לתת לי טיפול אנטביוטי, מכיוון שלדבריה כשיש 10,000 מושבות לא נותנים אנטיביוטיקה.
    יש לציין שתדירות מתן שתן ירדה משמעותית וכיום זה בערך פעם בשעה(לעומת בעבר 4 פעמים בשעה) ופחתו לי כאבי הבטן. מה שכן, גדלו לי 3 גולות תת עוריות, מעין אבצס, אך ללא נוזל . סתם בליטות נפוחות וכואבות מאד שתיים בשפה הגדולה ואחת קרוב לפי הטבעת..
    שאלותיי:
    1. האם זה נכון לא לתת לי טיפול אנטיביוטי?
    2. האם יכול להיות שהבליטות האלה הן תופעות של הדלקת?
    3. יש לי גם כאב בשריר המפשעה, בעיקר בצד שמאל. בחיבור בין המפשעה לירך. האם זה גם יכול להיות קשור (שכחתי לספר לרופאה).
    4. אחרון והכי חשוב- האם חוסר הטיפול וכל התסמינים שציינתי עלולים, חלילה, לפגוע בעוברית שלי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CITROBACTER KOSERI

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CITROBACTER KOSERI - תגובה

פרופ` דוד בידר
    31/08/2014

1.זה נכון לא לתת אנטיביוטיקה.
    2.את הבליטות צריך לבדוק ולראות במה מדובר.
    3.הכאב במפסעה לא קשור.
    4.לא יפגע בעובר שום דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת אחרונה ברשותך

אני
    31/08/2014

תודה על המענה. שאלה נוספת בבקשה.
    אני אמורה לעשות מי שפיר בעוד 10ימים. האם ניתן לעשןת את הבדיקה כשהחיידק לא ממוגר ועדיין קיים? האם זה מעלה את הסיכון חלילה לזיהום?
    שוב המוני תודות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה...

אני
    01/09/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת אחרונה ברשותך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    01/09/2014

אפשר לעשות מי שפיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו