שאלה לפני טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפני טיפול
    שיר
    01/09/2014

שלום רופאים יקרים, הייתי אמורה לעשות מחר בדיקת דם ואולטרסאונד לפני טיפול, כיוון שעדיין לא קיבלתי אישור מקופת חולים אני לא אלך מחר. הפסקתי גלולות לפני יומיים האם אני יכולה להמשיך לקחת היום גלולות עד שאקבל אישור ואז אפסיק? הטיפול היה אמור להתחיל 4 ימים לאחר הפסקת הגלולות. לא יודעת מה לעשות אודה לעזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפני טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפני טיפול - תגובה

פרופ` דוד בידר
    01/09/2014

יכולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! עוד שאלה בבקשה

שיר
    02/09/2014

אתמול לקחתי גלולה בהתאם לתשובתך. אחרי שלקחתי גלולה החלו לי כאבי בטן קלים כמו לפני קבלת ווסת והפרשות חומות. האם זה אומר שבגלל שלא לקחתי 2 גלולות אקבל ווסת למרות שאתמול לקחתי גלולה והיום אקח שוב? האם זה יכול לבטל את סבב הטיפול שמתוכנן לעוד מספר ימים (כשאקבל אישור מהקופת חולים)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! עוד שאלה בבקשה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/09/2014

יכול להופיע דמם ,בכל מקרה התחלת הטיפול לאחר הפסקת הגלולה הינו לאחר חמישה ימים מהפסקת הגלולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו