שאיבת ביציות בזמן מחלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאיבת ביציות בזמן מחלה
    I am her
    01/09/2014

הי,
    אני אמורה לעבור מחר שאיבת ביציות. אני חולה כבר מספר ימים (האמת היא שמאז תחילת הצטרוטייד)- סוג של מיני שפעת או משהו, טיפה חום, כאבי גרון/אוזן/ראש. האם יש מניעה במצב זה לבצע את השאיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת ביציות בזמן מחלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף

I am her
    01/09/2014

בנוסף, יש לי 20 ומשהו זקיקים, כחצי מהם מעל 18 ממ. האם כולם נשאבים ומופרים? מה אחוז ההצלחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקרה שמישהי תחפש תשובה לשאלה דומה

I am her
    02/09/2014

לא קיבלתי מענה בפורום אבל למקרה שמישהי תחפש תשובה דומה בעתיד- נראה שבמצב הנוכחי (שפעת או משהו עם קצת חום והרגשה כללית זוועה) אין מניעה לבצע את ההליך.
    בהצלחה לכולן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקרה שמישהי תחפש תשובה לשאלה דומה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/09/2014

במקרה של שפעת מזדמנת אין כל מניעה מביצוע הטיפול,אם המצב חמור יותר מאשר חולשה קלה וחום קל יש לפנות לרופא המרדים ולקבל את חוות דעתו לביצוע השאיבה וזאת לפני מתן האוביטרל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו