לדר מכטינגר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לדר מכטינגר
    אחת
    02/09/2014

הי
    עם רזרבה שחלתית נמוכה, בנסיון להרות.
    כתבתי בעבר על כאבים באגן שמאל, שחלה שמאלית ורצפת האגן. יש שרירן שמאלי סב סרוטי בקוטר 6.6 סמ.
    אני הולכת למומח הלאנדומטריוזיס בשבוע הבא. זה דבר אחד.

אבל איך שוללים קיומה של דלקת או זיהום באגן?
    בשקיעת דם תמיד הערכים אצלי גבוהים.
    השאלה איך יודעים שהמקור הוא שם?

עברתי הזרעה לפני יומיים, הפריה מתוכננת לביוץ הבא במידה ולא ניקלט (והלוואי וניקלט ונפסיק להציק לכם פה בפורום :) ).

גם ככה בירור של כאב כזה זה סיפור. אבל איך מגיעים לרופא שיודע לאבחן דלקת?

הייתי גם אצל אורטופד שאמר שייתכן שהכאבים הם מבלט שקיים בעמוד שדרה תחתון - אבל הכאבים שלי עצומים באגם שמאלי, בחיבורים במפרקים, אפילו בישבן השמאלי בעצם, כאב של דלקת כמעט, אני צולעת מרוב כאב ובבדיקות גניקולוגיות זה קטסטרופה, השחלה השמאלית כואבת ורצפת האגן (שמה הקשר בין שתיהן?) והעובדות הן שבשתיהן יש כאבים גם חיצוניים, אם רופא ילחץ על השחלה מצד שמאל או על הגב התחתון או על האגן השמאלי, אני אקפוץ מכאב.

האם מנסיונך כאבים אורטופדים מורגשים גם בחלל הרחם?!

אני מנסה להבין מה קורה כי זה נראה לי לא אחראי להיכנס להפריה עם כאב כזה. הכאב מזכיר אב של צבת חזק, לפיתה של המקום באזור שחלה שמאל, כמו נמק אפילו... כמובן שאני מבצעת א סאונדים לרוב בגלל מעקבי ביוץ ואין ממצאים בשחלה.

תודה רבה ואשמח לסדר. ממה מתחילים ואיך בודקים מה.בעיקר דלקת שזו התחושה. לאור הצליעה באגן והכאבים באזור כולו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדר מכטינגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדר מכטינגר - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    02/09/2014

הי,
    לפי הנתונים שאת מציגה דרוש אכן בירור מקיף שלא יכול להתבצע במסגרת הפורום שלנו.
    מציעה לפנות לרופא המטפל שלך לבדיקה מקיפה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לשתף

אני
    02/09/2014

הי.
    גם לי יש כאב כרוני באגן המקרין למפשעה, בטן תחתונה , צריבה בעצמות הישיבה והקרנה לרגל. כל בירור שעשיתי, בין אם גניקולוגי או אורטופדי, לא העלה דבר. הכאבים החלו לפני שנתיים בדיוק וקיימים לצערי גם כיום, מדי יןם, אך בעוצמה הרבה יותר פחותה מבעבר. הוצאתי את מיטב כספי על רופאים, הייתי באינספור בדיקות, מחול מטורף של להבין מה יש לי. החוסר וודאות הטריף ועדיין מטריף אותי מה יש לי. יחד עם זאת כן המשכתי בטיפולים : שבע הזרעות וארבע הפריות. ולשמחתי אני כעת בהריון. וגם עכשיו יש לי כאבים. אך באתי לעודד אותך ולהגיד לך שאל תוותרי. ייתכן וזה הקרנה ממקום אחר ולא מהרחם. מאחלת לך שתקלטי במהרה וכמובן מזור לכאבייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן

אחת
    04/09/2014

תודה רבה על הדברים
    קודם כל מזל טוב גדול, אני מש שמחה בשבילך.

תיארת בדיוק את הכאבים שיש לי, אשמח אם תשאירי מייל כדי שאוכל לכתוב לך.
    יש לי כמה שאלות שאולי יפתרו הרבה המריצות שלי.

והכי חשוב - האם משהו מהכאב מפריע להריון?
    האם יש לך רזרבה נמוכה (שאולי קשורה לכאב או למקור שלו, אני תוהה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו