מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיקים לשאיבהלי02/09/2014
שלום, צריכה לעבור שאיבה והקפאת ביציות
כרגע יום 13 להורמונים (מינון 600 +צטרוטייד)
זקיקים: 17 מ"מ , 17.5 מ"מ , 10 מ"מ , 12 מ"מ
הבנתי שיש לקחת אוביטרל יומיים לפני שאיבה, לכן מבחינת ימים יש בעיה,
הייתי רוצה לקחת הורמונים עד יום חמישי ושישי לקחת אוביטרל שאיבה יום ראשון
1. - אם הזקיקים של 17 יעברו 22 מ"מ - יכולים לבייץ או ישמרו לשאיבה יום ראשון ?
- אפשרי כן לשאוב יום ראשון ולהוריד מינון מ 600 ?
יום שישי אין שאיבה
2. אם אשאב יום חמישי זה אומר להזריק אוביטרל היום והשניים הקטנים לא יגדלו
הרופא שלי מטלבט גורם לי להטלבטות
מנסיונכם הרב,
אשמח לדעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיקים לשאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2014התשובה חייבת לקחת בחשבון גם את תוצאות בדיקות הדם,בכל מקרה לעיתים עדיף ציפור ביד על פני שתיים על העץ,להערכתי שאיבה ביום שישי(בתנאי שהנתונים ההורמונלים אינם מצביעים על ביוץ קרוב)אמורה לתת את העיתוי האופטימלי לשאיבת הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב.דם
לי02/09/2014תודה על תשובתך
בדיקות דם
E2- 2722
פרוגסטרון - 3.3
יום שישי אין שאיבה.
או חמישי או ראשון
לראשון יהיה מאוחר מידי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספתי בדיקות דם
לי02/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ב.דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2014להערכתי יום ראשון עלול להיות מאוחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרתך הדחופה ביותר
שיר03/09/2014US מהיום- זקיקי 19 מ"מ, 18 מ"מ
הרופא החליט לשאוב יום שישי
עד שעה 12:00 יהיה תוצאות בדיקות דם - ורק אז יחליט על אוביטרלרק עכשיו שמתי לב שהוא לא מבין/ סידר אותי!
אם אקח אוביטרל סביבות ארבע בצהרים ושאיבה תיהיה יום שישי בשמונה בבוקר
אין 36 שעות ? (חשבתי טוב- מארבה צהריים היום לשישי שמונה בבוקר, כמה שעות?
פחות מ 36 שעות זקיקים לא יבשילו, נכון ?
ויום ראשון אולי יהיה מאוחר מידי.
עזרתך בחישובי השעות, מה אני עושה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרתך הדחופה ביותר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2014יש לקחת היום יום רביעי 3/9 את האוביטרל בשעה 8-9 בערב אם מתכוננים לבצע שאיבה ביום ו(בחשבון פשוט מדובר ב-36 שעות ממתן האוביטרל עד לביצוע השאיבה ביום שישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שלי03/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)