תוצאת AMH נמוכה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאת AMH נמוכה

שלום רב,
    אני בת 24 באופן כללי בריאה. לפני 3 חודשים עברתי לפרסקופיה להוצאת נגעים של אנדומטריוזיס, הניתוח הצליח וכל הנגעים וההדבקויות הוסרו, ובדיקת ה ca-125 שהייתה 199 ירדה ל-29
    לפני שבועיים הרופא הפנה אותי לבצע את בדיקת הamh והתוצאה הייתה מאוד נמוכה 0.14 (לפני שנה זה היה 0.57). עדיין לא ניסיתי להכנס להריון אבל זה בתכנון בחודש הקרוב.
    אני מאוד מוטרדת ותוהה אם אוכל להכנס להריון באופן טבעי?
    אשמח לתשובה
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאת AMH נמוכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאת AMH נמוכה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/09/2014

האפשרות קיימת,אם כי רצוי לזרז תהליכים כדי למצות את הרזרבה שנותרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופסור אשכנזי

רק
    05/09/2014

האם השינוי הדרסטי בבדיקה, לא מוזר לך?? הרי fsh תקף לכמעט שנתיים וamh זה בדיקה שמראה את הירידה שצפויה להיות עוד לפני הfsh ולכן תקפה ליותר זמן.. שינוי כזה בשנה לדעתי לא הגיוני... או שהורמונים מבולבלים מהניתוח שהשואלת עשתה, או שהסירו לה אנדוטריומה( צ׳יסטת שוקולד) ואולי זה פגע לה בתפקוד השחלה??.. בכל אופן לשואלת השאלה אני ממליצה לא להכנס ללחץ כי זה שאת צעירה אומר שהביציות תקינות גנטית, ואם נגעים אז תאורטית אין מה שיפגע בזרע/ השרשה.. אבל רצוי שתתחילי מעכשיו וגם לוודא שהזרע תקין.. כמו כן אני הייתי עושה הזרעות כדי לזרז את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופסור אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/09/2014

אני בהחלט מסכים עם ההנחות שלך בהחלט יתכן פגיעה ברזרבה השחלתית לאחר הסרת אנדומטריומה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תבזבזי מזן על נסיונות טבעיים

אחת
    04/09/2014

לכי לרופא פוריות פרטי בדחיפות.
    ראשית גם להיקלט וגם להקפיא עוברים וביציות.
    את צעירה ולכן אפשר להקפיא ביציות.
    אם תיקלטי אפילו בחודשים הקרובים תיכנסי להריון ועד סוף ההריון הרזרבה תיגמר לך. ואז מה?
    עכשיו את יכולה להקפיא ביציות ואפילו עוברים ובאותו תהליך גם להרות ולהיות בראש שקט.

בכל מקרה נסיונות טבעיים לוקחים זמן ואין לך את הזמן הזה.
    אני מדברת כגם בתור אחת עם רזרבה נמוכה.

ובטח לאור האנדומטריוזיס והעבר של הניתוח.

בהצלחה,!

אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תבזבזי מזן על נסיונות טבעיים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/09/2014

אני בהחלט מסכים שהמשך הטיפול צריך להעשות בהנחיית רופא פריון שאמור לכוון אותך לאחר שיקח בחשבון את הנסיבות הרפואיות והאישיות שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו