אחרי הפלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי הפלה
    שרון
    03/09/2014

שלום לכם, אנא תשובה לכל השאלות.

היתה לי הפלה נדחית בשבוע 9. נתנו לי ציטוטק לפני חודש אך עדיין לא הופיע המחזור.
    1. מתי אני אמורה לקבל מחזור.
    2. יש לי ציסטה עכורה בשחלה שמאלית מזה הרבה שנים בגודל 4 ס"מ. כל השנים היה באותו גודל, אך עקב טיפולי IVF גדלה ל- 6 ס"מ.בנוסף יש לי שרירנים בחלל. האם בהסטרוסקופיה אחרי קבלת המחזור אפשר לאבחן את מיקום השרירנים? מה לגבי הציסטה אפשר בהסטרוסקופיה לראות או שצריך US דופלר?
    3. מה אפשר לעשות עם הציטסה? לכרות אותה או להשאיר? האם אחרי המחזור יש סיכוי שיחזור לגודלו הרגיל - 4 ס"מ? אני לא צעירה בת 41.5 וחייבת כמה שיותר מהר לחזור לטיפולים.אודה מאוד על המלצתך.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי הפלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי הפלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/09/2014

1.קבלת מחזור אמורה להתרחש כ-4-5 שבועות לאחר ההפלה
    2.היסטרוסקופיה מאבחנת אם השרירנים חודרים לחלל הרחם ומעוותים את החלל-השילוב של אולטרסאונד +היסטרוסקופיה יספק מידע לגבי מצב השרירנים שלך.
    3.באשר לממצא הציסטי -אם הוא אינו כרוך בממצאים קליניים וכל הסמנים שלו האולטרסונים ובדיקות הדם הינם תקינים ,לא הייתי פונה בשלב זה לאופציה הניתוחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו