שאלה שלא קשורה לפורום אבל בכל זאת..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה שלא קשורה לפורום אבל בכל זאת..
    עמית
    04/09/2014

בוקר טוב לכם,

מצטערת אם השאלה באמת לא קשורה אבל הפורום הזה היה בשבילי הכל בזמן הטיפולים ככה שאני הכי סומכת על מה שיש לכם לומר (במיוחד פרופסור אשכנזי).
    אני נמצאת בחודש התשיעי שבוע 36+3 הריון ראשון לאחר המון טיפולים, לצערי העוברית שלי נמצאת במצב עכוז והמליצו לי לעשות היפוך ואם לא יעזור לפנות לניתוח קיסרי.
    הבנתישגם בהיפוך יש סיכונים והייתי מעדיפה שלא לנסות אך רציתי לשאול האם זה נכון שלאישה בטיפולים עדיף לא לגשת לניתוח קיסרי? שמעתי שיכולים להיות סיבוכים שיקשו עוד יותר על כניסה להריון בעתיד (כמו הדבקויות ברחם למשל)?

אשמח לתגובה
    תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שלא קשורה לפורום אבל בכל זאת.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/09/2014

ביצוע היפוך הינו הליך שאמור לקחת בחשבון אל גודל העובר ,שבוע ההריון ,כמות מי השפיר ,מספר הלידה,והרקע הרפואי של האישה-הפרוצדורה נעשית בחדר ניתוח עם מוכנות לניתוח מיידית ובד"כ היא די פשוטה וסיכוייה להצלחה גבוהים.יחד עם זאת הרופא חייב לקחת בחשבון גם את נסיבות המקרה הפספיציפי ולשקול את מכלול הסיכונים לעומת ביצוע ניתוח קיסרי שכרוך בסיכון נמוך לעובר ליולדת ולעתיד הפריוני שלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו