מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ בידרמרב04/09/2014
שלום
האם בזמן לפרו+ביופסיה של הרירית הרופא יגרד את רירית הרחם
זה לא יהרוס לי אותה? יש לציין שיש לי רירית מאוד יפה כל טיפול
אך הוא טוען שאם יגרד אותה זה ישפר סיכוי השתרשות.?האם להסכים לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר
מרב05/09/2014למה הרופא מתעקש על הרדמה כללית קצרה?
שמעתי שאפשר לוותר על הרדמה בבדיקה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר05/09/2014לא מסכים לזה.
יכול להגרם נזק לרירית.
אם רירית יפה למה להרוס.
מדוע את צריכה לפרוסקופיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עונה פרופ בידר
מרב05/09/2014אני צריכה היסטרו כי יש דימום/הפרשות חומות כ5-7
ימים אחרי הביוץ לא מובן למה עשיתי בדיקת פרוגסטרון
9ימים אחרי הביוץ והוא היה 42.
כך, שזה כנראה לא קשור לזה .
עשיתי פאפ היה תקין.
באולטרסאונד רואים שהכל תקין הרחם הרירית מאוד יפה תמיד 8.5
בזמן ההזרעות.
עשיתי לא מזמן לפרוסקופיה להסרת ציסטה חיצונית לחצוצרה שמאל
ונאמר לי שהכל עבר בהצלחה .
מה דעתך האם לנסות עוד פעם החודש או לעשות
לפרו+ביופסיה לרירית הרחם?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עונה פרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/09/2014למה עוד פעם לפרוסקופיה?
אפשר היסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מרב06/09/2014אוף טעיתי ורשמתי לפרו במקום היסטרו
התכוונתי היסטרו +ביופסיה +גירוד הרירית
האם זה בסדר? או כדאי לחכות עוד חודש?
האם יחד עם ההיסטרו כדאי לגרד רירית שהיא
ממש טובה ? אני ממש חוששת ולא יודעת
האם להסכים לזה או לחכות מה אתה אומר.
תודה וסליחה על הבילבול שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר06/09/2014כל הפעולות שאת מתארת יכולות גם לפגוע ברירית.
אפשר לעשות היסטרוסקופיה פשוטה עם היסטרוסקופ קטן.
לא הייתי ממליץ מה שהרופא שלך רוצה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עליי להגיד לו?
מרב06/09/2014שאני רוצה היסטרו פשוטה?
בלי ביופסיה ובלי גירוד הרירית?
האם זה חשוב באיזה יום של המחזור לעשות זאת?
אני כרגע ביום 12 למחזור הביוץ שלי מאוחר בסביבות היום
ה18 רוצה לעשות לי את הפעולה בשלישי הבא האם זה בסדר?
מליון פעם תודה לך…* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עליי להגיד לו? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/09/2014באופן עקרוני את צריכה לטפל אצל רופא שאת מקבלת את דעתו והטיפול שהוא נותן לך.
דעתי שונה ממנו ואיני יכול לגמרי להבין למה הוא מציע מה שמציע....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא אמר לי
מרב06/09/2014שבגלל בדימום הלא ברור שיש לי כדאי לקחת ביופסיה מהרירית
האם אפשר ליצור איתך קשר במייל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)