לפני החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני החזרת מוקפאים
    עינב
    05/09/2014

שלום רב,

השאלות שלי טיפה שונות, לא צריכה מידע על התהליך אותו אני עוברת, צריכה תמיכה, אשמח לדעת שיש עוד בנות כמוני...

אני בת 24 ובעלי בן 27, אנו נשואים שנתיים, כחודש לאחר החתונה התחלנו בטיפולי פוריות עצרנו קצת ובשבוע שעבר התחלתי שוב בתהליך טיפולי פוריות לאחר הפסקה של שנה.
    בסבבים הראשונים סבלתי נורא, היו לי 4 הפלות אחת אחרי השנייה ופשוט קרסתי נפשית, בעיקר כאב לי שהשמנתי נורא (הגעתי ל96 קילו) לשווא.
    במהלך ההפסקה שלי הרזתי 48 קילו, היום אני בעלת bmi תקין.
    בעקבות הירידה אורח חיי השתנה וכיום המראה החיצוני שלי חשוב לי ביותר, ויש לי חרדות לחזור להיות כשהייתי בעבר, בשבילי החזרה לטיפולים משמע החזרה להיות שמנה ומוזנחת.
    אני יודעת שזה דבילי, כולן כאן משתוקקות להיות אמהות בכל מחיר, אבל איני מצליחה לגבור על המחשבות, בתוכי אני מרגישה רע נורא על כך שאני מעלה את הנושא הזה, אני צעירה אך נשואה שנתיים, אנחנו רוצים ילדים ולכן אני מרגישה שאני משתגעת אף אחד לא מבין אותי ואני לא יודעת מה לעשות... האם במהלך טיפולי הפוריות ובהריון אצטרך להשתנות? כבר הבנתי שלייזר ומיטות שיזוף זה אסור... מוכנה לקבל עצות מכל מי שמוכן לתת, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני החזרת מוקפאים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/09/2014

ביחידות ציבוריות ישנו סיוע של פסיכולוגית לפני ובמהלך טיפול,ניתן בהחלט להסתייע על מנת לקדם את הנושא מבלי שיגרם לך נזק נפשי או שינויים גופניים מהותיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו