הזרעה חמישית שכשלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה חמישית שכשלה
    מירי
    17/04/2008

שלום רב! אני בת 30 ועברתי לפני כשבועים ההזרעה בפעם האחרונה [3 מתוכן מגונל 112.5] לפני הזרעות היו בין ארבעה לשישה זקיקים בגדלים שנכונים להזרעה 18.18.20.21.18.17 ובכל זאת ההזרעה כשלה משום הסבר .יש לצין שהזרע בסדר ,יש לי אנדומטריומה קטנה 2 ס"מ ולמרות שהרופא אומר שהיא קטנה ,בכל זאת לא נקלטתי בפעם החמישית .מה יכולה להיות הסיבה לכשלון ,אם הביוץ תקין ,מחזור סדיר ,זקיקים יפים ואין תוצאה? בהזרעה האחרונה היו 6 זקיקים 18.18.18.20.17.21 וכל פעם שהזרעה נכשלת יש לי ציסטות שאני לוקחת מרסילון להמיסן .הווסת ממש קשה ויש לי דימומים עם גושים קטנים ,האם אלו הציסטות שעוברות דרך הווסת? מתי מתחילים את ההפריות? כמה זמן מאז הווסת מתחילים הפריות ? האם כדאי לנסות שוב הזרעה ? הרופא המליץ שאין טטעם שאקח שוב הורמנין אלא אעבור להפריות שיש תוצאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה חמישית שכשלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירי שלום

פרופ' שחר קול
    18/04/2008

מציע להמשיך ב - IVF
    טיפול מתחיל לרוב ביום 2 או 3 למחזור (פרוטוקול קצר, עם אנטגוניסטים) או ביום 21 למחזור (פרוטוקול ארוך עם אגוניסטים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו