אנדומטריוזיס

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומטריוזיס
    קרן
    08/09/2014

בת 37,fsh-4.5. בבדיקת אולטראסאונד לפני הזרעה(תרומה) נאמר לי ע"י הרופא שיש לי אנדומטריוזיס. מברורים שלי על המחלה הבנתי שהיא גורמת לבעיות פוריות.שאלתי,מכיוון שהמנות זרע עולות לי ככ יקר האם לא כדאי לטפל קודם באנדומטריוזיס ואח"כ להתחיל עם ההזרעות? האם זה לא נועד מלכתחילה לכשלון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטריוזיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטריוזיס - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/09/2014

אנדומטריוזיס אינה הוראת נגד לכניסה להריון בראש ובראשונה באופן רגיל,בכל מקרה צרים לזכור שהטיפול הטוב ביותר לאנדומטריוזיס הינו כניסה להריון,בכל מקרה אופן הטיפול צריך להיקבע לפי הממצאים ההורמונלים ,המיכנים והאגנים הפרטניים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון שלי

היי
    10/09/2014

מניסיון שלי, עשיתי שנה הזרעות עם אנדומטריוזיס, רק הפריה ראשונה הביאה הריון תקין וזאת עם טיפול שבועיים גלולות למניעת הריון לפני הזרקות ההורמונים וזאת לדיכוי וכיווץ האנדומטריוזיס ואז הזרקת הורמונים כשבועיים כולל מנופור, צטרוטייד, אוביטרל ולאחר החזרה אנדומטרין שהוא גם מדכא אנדומטריוזיס-פרוגסטרון.. ברוך השם עוד חודש יולדת בע"ה, לא רק זה , עקב דיכוי האנדומטריוזיס מהורמון הפרוגסטרון הטבעי שמופרש בהריון גם סוף סוף לא סבלתי מכאבי הגב התחתון שהיו לי בעבר.. פשוט הריון זה בריאות לאנדומטריוזיס. ממליצה בחום לא להתעקב על הזרעות עם אנדומטריוזיס וללכת על הפריה שבה גם מקבלים טיפול מונע, תמיכה של אנדומטרין שמרגיעה את האנדו'.. בהזרעות נקלטתי פעם אחת אבל אז זה החזיק בדיוק שבועיים בטוחה כי זה מהאנדו' והכתמות שהיוט בעקבותיה.. בהצלחה במה שתחרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו