מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית רחםאיילת09/09/2014
שלום רב,
האם יכול להיות מצב בו רירית הרחם נראית בבדיקה אולטסאונד וגנילי 4.3 ואילו באולטסאונד בטני - 6.6 ממ ?
זה מה שקרה לי היום באסותא, הטכנאית אמרה לי שהרירית היא 4.3 ואחרי שאמרתי לה שזה לא יתכן כי ביום שישי הרופא שלי בדק אותי וזה היה 6 ממ (ואני תחת פרוגינובה ואסטופן) - היא בדקה אותו שוב והפעם דרך הבטן ואז היא ציינה כי הרירית 6.6 ממ.
אני לקראת החזרת עוברים שבוע הבא, ולא ברור לי איך זה ייתכן.
אציין כי עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית לפני חודשיים והתוצאה היתה תקינה (למעט ציון כי הרירית דקה).
אודה להתיחסותך.
אציין כי בדיקות הדם היו פרוגסטרון קטן מ- 0.9 ואסטרדיול 9212..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2014לטעמי לא אחת נוצרים הבדלים בין מדידה למדידה -עלייך לפנות לרופא המטםל לפתור את התעלומה-מקובל לחשו שבדיקת האולטרסאונד הוגינלית הינה מדוייקת יותר,רמת הורמון האסטרוגן שלך בהחלט גבוה (תלוי במספר הכדורי הפרוגינובה והאסטרופם שאת נוטלת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי שלום..
איילת09/09/2014שלום רב,
ראשית תודה על התייחסותך.
אני נוטלת החל מהיום ה- 4 למחזור - 3 פרוגינובה (סה"כ 5 ימים).
מהיום העשירי למחזור ועד עכשיו - (יום 14 למחזור ) - סה"כ 5 ימים נוספים - 4 פרוגינובה ו- 1 אסטופם (וגינלי) ובנוסף צטרוטייד...
האם ייתכן מצב רירית כזה ?
האם ערכי האסטרדיול הגיוניים ?
ובאופן כללי - האם בכלל ניתן לעשות החזרת עוברים (מתרומה) שבוע הבא בנסיבות אלה ?
אני ממש מבולבלת והרופא לא עונה...לא מפסיקה לבכות..
אודה להתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי שלום.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2014רמות ההורמונים תקינים,רצוי שעד למועד שבו תתחילי את תכשירי הפרוגסטרון ,הרירית תתעבה לעובי של 7 מ״מ לפחות,ורמות הפרוגסטרון לא יצביעו על עליה המעידה על ביוץ מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)