אוביטרל ודקפפטיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוביטרל ודקפפטיל
    אני
    10/09/2014

יש לי מספר שאלות:
    אני לקראת שאיבה ראשונה (מחר בצהריים) והונחיתי להזריק 1 אוביטרל ו 2 דקפפטיל.
    אני יודעת שאוביטרל מעלה את רמת ה lh וכך תוך 36 שעות יש ביוץ, אבל מה התפקיד של הדקפפטיל? אני יודעת שהוא משמש גם כמדכא.
    השאלה השניה: אתמול ב us נצפו 19 זקיקים בגדלים שבין 10 ל 17. ההנחיה היתה להזריק אתמול בערב 450 פיוריגון (כשבדרך כלל זה 175) וצטרוטייד. מה הסיבה לקפיצה הגדולה בכמות? יש סיכוי שגם הקטנים יותר יבשילו לשאיבה? (אסטרוגן 4930 ופרוגסטרון 3.2)
    תודה על המענה והסבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוביטרל ודקפפטיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוביטרל ודקפפטיל - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/09/2014

הזריקה של דקפפטיל מטרתה גם לגרום להפרשה של ה LH וזה כביכול גירוי כפול להפרשת הורמון הביוץ ויש המאמינים שזה טוב יותר.
    לגבי המינון הגבוה ,אז הרופא שלך במקום להיות סבלני ולעשות בדיקות כעבור יומיים נתן מינון גבוה כדי שהזקיקים יגדלו יותר ובבת אחת.
    זה בדרך כלל לא נהוג אך כנראה הייתה לו סיבה כלשהיא כמו נוחיות יום השאיבה או שהוא נוסע ולא יהיה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש סיכוי

אני
    10/09/2014

שגם הזקיקים הקטנים יבשילו, לפחות אלה של ה 12 ו 13? (אתמול בבוקר בדיקת US, בערב פיוריגון 450 ומחר בצהריים שאיבה)..

ועוד שאלה לגבי הדקפפטיל, אם הוא גורם לעליית ה LH, איך הוא משמש גם כמדכא בפרוטוקולים מסוימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש סיכוי - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    10/09/2014

ברוב המקרים הזקיקים הקטנים קטנים מדי בשביל למצוא בהן ביציות בשלות.
    נמצא שמתן של דקפפטיל בשלב שלקראת השאיבה גורם לעליית LH. בשלב מוקדם יותר אכן נותנים דקפפטיל לדיכוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו