מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית סרבנית ותרומת ביציתאיילת11/09/2014
שלום רב,
יש לי ביציות לא טובות ועכשיו גם יש לי רירית סרבנית.
היא מסרבת לגדול, והגבול העליון שלה הוא 6 ממ.
היא גם לא תלת.
לא עברתי גרידות או משהו כירורגי אחר ברחם, מלבד לפרסקופיה ופתיחת בטן (לא הצליחו להוציא אנדומטריומה) באיכילוב. אה, ויש לי אנדומטריוזיס..
היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה.
ביום שני יש לי החזרה של עוברים מתרומת ביצית..
הרופא שלי, שאני מאוד אוהבת ומעריכה, הוא בן הטובים והותיקים בארץ, נתן לי טיפול אינטנסיבי להגדלת רירית, אבל מלבד ערכי E2 גבוהים מאוד (מעל 13,000), הרירית התעקשה לא לגדול והגיעה רק ל- 6 ממ.
אמרתי לרופא שלי ששמעתי על טיפולים שונים לעיבוי רירית (פיפל, אספירין, ויאגרה, ויטמין E), אך הוא אמר שאין בזה ממש, וזו הרירית שלי. גם אמרתי לו שבפרוטוקול הראשון שלי שהייתי בלי תמיכה בכלל (ניסינו טבעי) - הרירית הגיעה ל- 6.8..
להמלצתו, יש אכן לעשות החזרה שבוע הבא, ובהתאם לרירית שתהיה נחליט כמה עוברים להחזיר...
השאלה היא - מה עושים ?!?! מחזירים ? לא מחזירים ? מוותרים על החלום של ילד ?
מתעקשים לקבל טיפולים נוספים כפי שציינתי לעיל ? אני ממש מיואשת ...וגם לא מוכנה כרגע לחשוב על פונדקאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון שלי
טלי11/09/2014אצלי הרירית לא מגיעה בכלל ל - 6. מגרדת את ה 5.5
גם אצלי נתנו לי 4 אסםרופם וגינלי ביום - הערכים העפילו ל- 14.000
מה לא ניסיתי?
סלק + דיקור + אספירין + ויטמין e
הרופא אמר לי אין מה לעשות - זאת הרירית שלך - המליץ לי על פונדקאות
גם אני לא עברתי גרידות, הדבקויות או ניתוחים כלשהם
בקיצור - לא התייאשתי
בטיפול האחרון ניסיתי הכל ביחד (סלק, דיקור אספירין וויטמין e)
הרירית גירדה את ה 6
ניקלטתי עם תאומים שבוע 10 עכשיו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
טלי11/09/2014לא יודעת מה באמת עבד מכל מה שעשיתי
אבל גם עם רירית 5.5 מ"מ אפשר להרות כנראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טלי
AYELET11/09/2014היי טלי,
תודה על התייחסותך.
את יכולה להגיד לי עם איזה רירית הצלחת להיכנס להריון בסוף ?
תודה
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי בהודעה
טלי11/09/2014בטיפול האחרון - שהייתי כמעט מיואשת
נקלטתי עם רירית שבקושי הגיעה ל 6 ס"מ.
נעה בין 5.5 - .5.8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהririt
oooo12/09/2014i got pregnant first time with ririt 6 (ivf) second time spontanious pregnancy with ririt 4.5!!
dont give up!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית דקה
דנה12/09/2014אני חייבת לחזק אותך. גם אצלי הרירית היתה דקה מאד!!! 4.5 ואחרי גונל F, סלק וקצת חיוביות עלתה ל4.8 הייתי בטוחה שאין טעם ובכל זאת עשינו הזרעה ונקלטתי אז גם עם רירית דקה אפשר להקלט להיריון אל תתייאשי! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רירית סרבנית ותרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2014הריונות מתרחשים גם בתנאים תת אופטימליים,יחד עם זאת יש חנסות כל אמצעי לשפר את תגובת הרירית גם באופן שולי-לא לותר על הסיכוי שלך.
חזקה על הרופא שלך שיעשה את השיקול המירבי בשיקלול הסיכוי אם מדובר במחזור טרי או בהחזרה של מוקפאים המאפשרת תמרון גדול יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית סרבנית ותרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2014הרופא שלך צודק, כל מה שציינת לא עוזר.
לפי ההיסטרוסקופיה וזה שלא עברת פעולות בים את יכולה להחזיר ברירית 6 ויש מספיק הצלחות במקרים כמו שלך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר שלום
ayelet13/09/2014שלום רב,
האם ברירית של 5-6 ממ - עדיין הייתי ממליץ להחזיר את העוברים ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר15/09/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)