מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם פיספסנו?אושרית12/09/2014
אני בטיפול 75 יחידות גונל f היום לפי האולטסאונד זקיקים והבדיקת דם היה ביוץ מוקדם.
האם יש טעם ללכת להשבחה ביום ראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם פיספסנו? - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2014לא קדמת נתוני דם ואולטרה-סאונד כך שקשה לתת ייוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לבקשה להלן הנתונים
אושרית12/09/2014אסטריול - 444
פרוגסטרון - 6.5
אולטרסאונד-
רירית טריפזית -11 מ"מ
מימין ממצא ציסטי 14×14 נוזל חופשי בדוגלס בכמות מועטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לבקשה להלן הנתונים - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2014אם זו הבדיקה הראשונה אז משהוא לא היה בסדר בטיפול.
רמת פרוגסטרון גבוהה.
בכל אופן צריך להתחיל טיפול חדש ויותר ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך למה שענית
אושרית12/09/2014לא זו לא הבדיקה הראשונה ,
זאת הבדיקה האחרונה לאחר מס פעמים של מעקב זקיקים ודם.
ביום ראשון אני אמורה להיות בהזרעה ללא אוביטרול כי נעשה ביוץ מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך למה שענית - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2014את צריכה לכתוב את כל המעקב כדי שאגיד לך מה קרה.
אך לפי התוצאה שכתבת ההזרעה מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפ"י בקשתך אני רושמת את יתר הפרטים
אושרית12/09/201430.8.14 קבלת מחזור
3.9.14 - התחלת הזרקה גונל F 75 יחידות
7.914 שני זקיקים אחד 12 מ"מ השני 11 מ"מ אחת בצד ימין ואחת בשמאל
רירית - 7 מ"מ
ללא נוזל בדוגלס
אסטריול - 456
פרוגסטרון 2.5
פרוגסטרון - 1.2
פרוגסטרון 1.6
תודה על הכל :) ותודה על הפורום ועל הקדשת זמנכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפ"י בקשתך אני רושמת את יתר הפרטים - תגובה
פרופ` דוד בידר13/09/2014אז ב 11 לחודש היה ביוץ מוקדם, שזה מין סיבוך של הטיפול, לכן אם את הולכת לעשות הזרעה כעבור יומיים זה לא כל כך רלוונטי , מה עוד שאם הזרע תקין היה אפשר לקיים יחסים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אושרית13/09/2014תאמין לי לא ברור לי למה הוא אומר לי לבוא לעשות השבחה והזרעה ביום א'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
פרופ` דוד בידר13/09/2014כל רופא יש לו את המחשבות שלו ואת האני מאמין שלו
נזק לא יהיה מזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אושרית13/09/2014שוב תודה על הפורום הנפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)