לד"ר מכטינגר היקרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר מכטינגר היקרה
    אחת
    12/09/2014

היי

הרופא שלי רשם לי גלולות למניעת הריון לקחת מהיום הראשון לווסת על מנת לדחות ביוץ. לא כפרוטוקול אלא לתת לי הפסקה מסיבות אישיות.
    יש לי רזרבה שחלתית מאוד מאוד נמוכה - ולכן כל חודש קריטי.

התייעצתי איתך כאן לגבי זה ואמרת שאתם נוטים לתת פרוטוקול תחת גלולות לבעלות רזרבה שחלתית נמוכה באמת על מנת לייצר יותר ביציות בפרוטוקול הבא. ואמרת שזה לשבועיים שלושה גג.

הבעיה שכנראה מתחילה לי וסת בשבת ועד לפני הבטא אני לא רואה לנכון לקחת גלולות. האם נטילת גלולות ביום השני לוסת - עדיין תמנע ביוץ לא רק ברמת הביוץץ אלא ברמת לשמר את הזקיקים שנוצרו החודש לחודש הבא - כלומר לא לאבד אותם (יש לי זקיקים אחדים ואני לא רוצה לאבד אותם)?

תודה,
    אחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר מכטינגר היקרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר מכטינגר היקרה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    12/09/2014

בוודאי שאת צריכה להמתין לוסת. התחלת הגלולות יום אחד לאחר מכן עדיין תתן את אותו אפקט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל דבר אחד לא ברור

אחת
    13/09/2014

אם כבר ביום הראשון והשני של הוסת - הרי שמתחילים להתפתח זקיקים - אם אני לוקחת גלולות - הזקיקים האלו מתנוונים ומתים
    או
    מוקפאים עד להפסקת הוסת הבאה ואז ממשיכים מאותה נקודה?

אני רוצה להבין אחת ולתמיד האם כשאפסיק את הגלולות יתפתחו זקיקים חדשים במקום אלה או שהקיימים ימשיכו מאותה נקודה?

זה חשוב לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל דבר אחד לא ברור - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    13/09/2014

יתפתחו זקיקים חדשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למה משתמשים בגלולות כפרוטוקול

אחת
    13/09/2014

לנשים עם רזרבה שחלתית נמוכה?

הרי אם מתפתחים זקיקים חדשים בביוץ שיגיע אחרי הגלולות - זה לא שנשמרים הזקיקים מהביוץ הקודם?

אז מה היתרון כביכול בפרוטוקול כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו