דואגת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דואגת
    מעיין
    12/09/2014

עשיתי היום בבוקר בדיקה פנימית כדי לראות את מצב צוואר הרחם על מנת להעריך אם אני קרובה לביוץ זו שיטת המודעחת שלי לפיריון על מנת לנסות להיכנס להריון
    באותו זמן הייתה לי מנקה בבית ולא שמתי לב אם היה חומר ניקוי לשירותים שהיא מנקה איתו את השירותים אומנם שטפתי ידיים טוב לפני הבדיקה אבל מה אם היה חומר ניקוי בשירותים ואם חדר מעט לנרתיק ?? מה יכול לקרות? לסביבה בנרתיק. או לביוץ? או לצוואר הרחם??
    מודאגת מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דואגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דואגת - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    12/09/2014

אין לך סיבה לחשוש, חשיפה קצרה ביותר לחומר, בעיקר כאשר שטפת ידיים, לא אמורה לגרום נזק. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה מה אם אחרי ששטפתי ידיים

מעיין
    12/09/2014

ואז התישבתי בשירותים ועשיתי את הבדיקה הפנימית ונכנס חומר ניקוי מהשרותים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה מה אם אחרי ששטפתי ידיים - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    12/09/2014

חומר הניקוי בד"כ נוזלי ונמס במים, כך שהריכוז שלו מינימלי. כל עוד אינך חשה בצריבה נראה שאין סיבה לדאוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו