דקופפטיל במקום אביטרל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דקופפטיל במקום אביטרל
    ל
    13/09/2014

שלום
    אני בת41 עוברת טיפולים IVF ביום חמישי E2 היה 3500 והיו 8 זקיקים . עוברים להקפאה. נתנו לי הוראה היום להזריק דקופפטיל במקום אוביטרל. השאלה אם עם דקופפטיל יש אותו אחוז הצלחות?
    ועוד שאלה - באיזה יום עדיף לי להקפיא עוברים? ביום שני או שלישי? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקופפטיל במקום אביטרל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקופפטיל במקום אביטרל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/09/2014

אם מטרת הטיפול הייתה הקפאה בלבד ,אין כל בעיה אם מתן דקפפטיל במקום אוביטרל,איכות הביציות המתקבלת הינה דומה לזו של האוביטרל ונמנעים תופעות לואי של גירוי עודף.
    הייתי שוקל להקפיא את העוברים ביום 3

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה

ל
    13/09/2014

תודה על תשובתך.
    ועוד שאלה דחופה מאוד. היום ב22 אני מזריקה דקופפטיל. ולפי הוראות ב15 אני צריכה להזריק צטרוטייד או מונופור. ואני לא זוכרת איזה מהם להזריק. יכול להיות שאני מזריקה שתיהם? בבקשה דחוף!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה דחוף

ל
    13/09/2014

ביום שני שאבה. היום ב 22 מזריקה דקופפטיל. ב15 אמרו לי להזריק תרופה ואני לא זוכרת האם זה צטרוטייד או מונופור? יכול להיות שזה 2 תרופות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה דחוף - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/09/2014

להערכתי הרופא המליץ לך ליטול צטרוטיד לאחר השאיבה על מנת למתן את התגובה ההורמונלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו