חייבת לנפש!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חייבת לנפש!
    א
    13/09/2014

בת 30, פוליצסטית עפ"י מבנה השחלות(כמעט ללא מחזור)למרות שפרופיל הורמונלי תקין
    - פעילה גופנית מגיל צעיר כ-4 פעמים בשבוע , הליכות,אופניים ריקוד ובשנה האחרונה קצת ריצות.

אחרי ivf. ב22.8הוחזרו 2 עוברים מאז תמיכה עם אנדומטרין עד היום ופרוגינובה (פרוגינובה למשך 12 יום.)
    נמצאת בשבוע 5 ו5 ימים .
    מזה כחודש ללא פעילות גופנית.

הייתי בגירוי יתר שמוגדר "קל".
    מבדיקה ב3.9 e2- 6900 פרוגסטרון815. בטא200
    מבדיקה ב9.9 בטא 1657 .

הרופא אמרו לי כי אני יכולה לחזור לפעילות מלאה ואפילו לריצה- וזאת מבלי לראות בus. בהתייעצות עם רופא אחר הומלץ לי שכן לבדוק את מצב האגן לפני.
    אתמול הלכתי לבדיקה, ראו שק קטנטן, הרבה נוזלים (אמר כי זה נראה שיש לפחות ליטר וחצי נוזל) ושחלות מוגדלות מאוד. יחד עם זאת ציין כי לפי תמונת הרחם אין בעיה כלל שאחזור לפעילןת מתונה.

העניין הוא שאני ממש ממש ממש חוששת אפילו מהליכה. פוחדת מאוד לאבד את המצב...

האם אני חוששת לחינם? אודה להסבר הגיוני למה אין לי ממה לחשוש כמו שהרופאים אמרו לי.

אני מאוד סובלת נפשית בגלל חוסר התזוזה.
    אוכלת הרבה מהרגיל, עליתי בחודש האחרון כ4 קילו (אני יודעת שחלק זה נוזלים)

אודה מאוד להסברך וחוות דעתך המקצועית.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת לנפש!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת לנפש! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/09/2014

בעקבות כירוי היתר ומעבר נוזלים לחללי הבטן קיים סיכון מוגבר לשיזור של השחלה,לכן יש להימנע מפעילות גופנית בטווח הזמן הקרוב עד שהתהליך יתאפס,בינתיים יש להסתפק בפעילות מבוקרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי

תמר
    14/09/2014

האם שחייה/ הליכה בקצב מהיר- רגיל

נחשבת לפעילות מבוקרת?

אם הרעיון הוא להמנע מקפיצות אסתפק בשיחה

??

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו