מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חייבת לנפש!א13/09/2014
בת 30, פוליצסטית עפ"י מבנה השחלות(כמעט ללא מחזור)למרות שפרופיל הורמונלי תקין
- פעילה גופנית מגיל צעיר כ-4 פעמים בשבוע , הליכות,אופניים ריקוד ובשנה האחרונה קצת ריצות.
אחרי ivf. ב22.8הוחזרו 2 עוברים מאז תמיכה עם אנדומטרין עד היום ופרוגינובה (פרוגינובה למשך 12 יום.)
נמצאת בשבוע 5 ו5 ימים .
מזה כחודש ללא פעילות גופנית.
הייתי בגירוי יתר שמוגדר "קל".
מבדיקה ב3.9 e2- 6900 פרוגסטרון815. בטא200
מבדיקה ב9.9 בטא 1657 .
הרופא אמרו לי כי אני יכולה לחזור לפעילות מלאה ואפילו לריצה- וזאת מבלי לראות בus. בהתייעצות עם רופא אחר הומלץ לי שכן לבדוק את מצב האגן לפני.
אתמול הלכתי לבדיקה, ראו שק קטנטן, הרבה נוזלים (אמר כי זה נראה שיש לפחות ליטר וחצי נוזל) ושחלות מוגדלות מאוד. יחד עם זאת ציין כי לפי תמונת הרחם אין בעיה כלל שאחזור לפעילןת מתונה.
העניין הוא שאני ממש ממש ממש חוששת אפילו מהליכה. פוחדת מאוד לאבד את המצב...
האם אני חוששת לחינם? אודה להסבר הגיוני למה אין לי ממה לחשוש כמו שהרופאים אמרו לי.
אני מאוד סובלת נפשית בגלל חוסר התזוזה.
אוכלת הרבה מהרגיל, עליתי בחודש האחרון כ4 קילו (אני יודעת שחלק זה נוזלים)
אודה מאוד להסברך וחוות דעתך המקצועית.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חייבת לנפש! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014בעקבות כירוי היתר ומעבר נוזלים לחללי הבטן קיים סיכון מוגבר לשיזור של השחלה,לכן יש להימנע מפעילות גופנית בטווח הזמן הקרוב עד שהתהליך יתאפס,בינתיים יש להסתפק בפעילות מבוקרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי
תמר14/09/2014האם שחייה/ הליכה בקצב מהיר- רגיל
נחשבת לפעילות מבוקרת?
אם הרעיון הוא להמנע מקפיצות אסתפק בשיחה
??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)