מי שפיר בשבוע 21

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מי שפיר בשבוע 21
    אני
    17/09/2014

שלום.
    האם יש סכנה לעשות את בדיקת מי השפיר בשבוע 21?
    אני יודעת שמומלץ עד שבוע 20, השאלה האם יש בשבוע 21 סיכון גדול יותר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר בשבוע 21

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר בשבוע 21 - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    17/09/2014

עקרונית ניתן לבצע בכל שבוע הריון. ההמלצה היא לבצע לפני שבוע 20 להריון משתי סיבות מרכזיות:
    1. כדי לקבל תשובה בשלב מוקדם יותר של ההריון. במקרה שחלילה התשובה לא תקינה ניתן יהיה להפסיק את ההריון בצורה דומה לגרידה ולא בהשראת לידה, כמו בשלבים מאוחרים יותר.
    2. במידה ומתפתחת לידה מוקדמת כתוצאה מהפעולה, הרצון הוא להתרחק ככל שאפשר משבועות של הפגות הקיצונית (24-28).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אבל..

אני
    18/09/2014

קבעתי תור לשבוע 18 וביטלתי בעקבות חיידק בשתן. קבעתי לשבוע לאחר מכן ושוב ביטלתי בשל חיידק אחר בשתן. כרגע אני עם אנטיביוטיקה. הרןפאה אמרה שצריך לבדוק שוב תרבית שתן כדי לשלול חיידקים ובשל החג אני גולשת לשבוע 21.
    השאלה האם יש סיכון מוגבר בשבוע 21? לעומת שבועות מותרים מעבר למה שציינת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אבל.. - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    19/09/2014

הסיכון הנוסף קטן ביותר, אכן חשוב לבצע את הפעולה כשאת בריאה וכדאי כרגע לטפל בדלקת בשתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו