התיעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התיעצות
    מעיין
    20/09/2014

האם ישנה בעיה עם שטיפת הנרתי עם כיוון השפורפרת של הדוש עם הזרם שלו לנרתיק כדי לשטוף טוב את האזור אם אני מנסה להרות ואני אחרי ביוץ? זה יכול לחדור לצוואר או לרחם? הכוונה לא לדוש וגינלי אלא לזרם מים מהדוש במקלחת אבל שאני ממש פותחת את השפתיים בנרתיק עם האצבעות ושוטפת עם הזרם של הדוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    20/09/2014

בשטיפה עם הדוש/זרם המים רצוי לשטוף חיצונית בלבד ולא לחדור לתוך הנרתיק. אין צורך לפתוח את השפתיים עם האצבעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שהזקתי? שלא ייקלט ככה

מעיין
    20/09/2014

הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שהזקתי? שלא ייקלט ככה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    20/09/2014

לא נגרם כל נזק להשרשה. החשש היחיד היא שינוי הפלורה של הנרתיק (מאזן החיידקים) והתפתחות דלקת/פטריה בנרתיק. אין סיבה לדאוג,
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! אני מבינה שלרחם זה לא יכו

מעיין
    20/09/2014

יכול להיכנס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו