מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוש החזרות ובכל פעם מקבלת מחזור!mimi21/09/2014
ערב טוב
פרופ' צריכים את עזרתכם.
אני מתוסכלת!
שלושה טיפולים שלוש החזרות של שניי עוברים פעם אחר פעם דימומים חזקים ל4 5 ימים
טיפול אחד בדיוק שבוע לאחר החזרת עוברים עם2 אנדומטרין ולאחר הדימום העלתי ל3 אנדומטרין ביום.
טיפול שני לאחר החזרת עוברים העלו לי את התמיכה ל4 אנדומטרין ביום + פעמים ביום פרוגינובה +ביום ההחזרה רבע מזרק של אוביטרל..ופה יום לפני בדיקת ההריון קיבלתי מחזור..ביום ה13 להחזרה.
טיפול שלישי (מחר עושה בדיקת הריון) שוב 5 ימים לאחר החזרת עוברים התחילו לי התכווצויות וכאבים בבטן ובחילות ..אחרי יומיים ביום ה7 להחזרת העוברים שוב מחזור עד עכשיו כבר שלושה ימים לא מפסיק ויש הרבההה..ופתאום נזכרו להגיד לי להעלות את התמיכה מ3 אנדומטרין ל4 שניים בוקר שניים ערב(ביום ההחזרה הם אמרו לי לקחת רק שניי אנדומטרין ואני אמרתי להם שזה נראה לי שהתמיכה לא מספיקה בגלל דימומים קודמים)
עכשיו פה לא הבנתי אם כל פעם יש לי דימום אחרי החזרת עוברים למה להוריד את התמיכה במקום להעלות??
איך יכול להיות שאני מקבלת מחזור בדיוק בתאריך שקיבלתי חודש לפני?
האחות אמרה שזה לא מחזור וכנראה שהעוברים לא נקלטו..ביום ה7 עשיתי על דעת עצמי בדיקה דם כדי לראות שהתמיכה מספיקה וכששלחתי לה את התוצאות היא אמרה שהתמיכה כמו שצריך..
יצא לי פרוגרסטרון 51.8 nmol/l
ו e2 - 76.5
מה אפשר לדעת מהתוצאות האלה?
יש לכם עצות בשבילי?
מה אפשר להבין מכל מה שרשמתי וכל התהליך הזה?
תודה רבה וסליחה שיצא לי כל כך ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלוש החזרות ובכל פעם מקבלת מחזור! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/09/2014כנראה שהבעיה אינה בערכים ההורמונלים הנדרשים לשם תמיכה ברירית הרחם שלך ובהליך אפשרי של השתרשות והריון,הייתי שוקל לבצע היסטרוסקופיה על מנת לשלול פקטור רחמי כסיבה לדימומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם תודה על המענה המהיר..
mimi22/09/2014בזמן הטיפול עשיתי היסטרוסקופיה אבחנית+פיפל
ובנוסף עשיתי אולטרסאונד תלת מימד
ויש לי רחם קטן שנוטה לצד ימין נראה לי חד קרני או דו קרני קוראים לזה..ואמרו לי שזה יכול לגרום ללידה מוקדמת ולהפלות..זו יכולה להיות הסיבה לדימומים או לאי לקליטת העוברים?
חוץ מזה הכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קודם תודה על המענה המהיר.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/09/2014האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)