שלוש החזרות ובכל פעם מקבלת מחזור!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלוש החזרות ובכל פעם מקבלת מחזור!
    mimi
    21/09/2014

ערב טוב
    פרופ' צריכים את עזרתכם.
    אני מתוסכלת!
    שלושה טיפולים שלוש החזרות של שניי עוברים פעם אחר פעם דימומים חזקים ל4 5 ימים
    טיפול אחד בדיוק שבוע לאחר החזרת עוברים עם2 אנדומטרין ולאחר הדימום העלתי ל3 אנדומטרין ביום.
    טיפול שני לאחר החזרת עוברים העלו לי את התמיכה ל4 אנדומטרין ביום + פעמים ביום פרוגינובה +ביום ההחזרה רבע מזרק של אוביטרל..ופה יום לפני בדיקת ההריון קיבלתי מחזור..ביום ה13 להחזרה.
    טיפול שלישי (מחר עושה בדיקת הריון) שוב 5 ימים לאחר החזרת עוברים התחילו לי התכווצויות וכאבים בבטן ובחילות ..אחרי יומיים ביום ה7 להחזרת העוברים שוב מחזור עד עכשיו כבר שלושה ימים לא מפסיק ויש הרבההה..ופתאום נזכרו להגיד לי להעלות את התמיכה מ3 אנדומטרין ל4 שניים בוקר שניים ערב(ביום ההחזרה הם אמרו לי לקחת רק שניי אנדומטרין ואני אמרתי להם שזה נראה לי שהתמיכה לא מספיקה בגלל דימומים קודמים)
    עכשיו פה לא הבנתי אם כל פעם יש לי דימום אחרי החזרת עוברים למה להוריד את התמיכה במקום להעלות??
    איך יכול להיות שאני מקבלת מחזור בדיוק בתאריך שקיבלתי חודש לפני?
    האחות אמרה שזה לא מחזור וכנראה שהעוברים לא נקלטו..ביום ה7 עשיתי על דעת עצמי בדיקה דם כדי לראות שהתמיכה מספיקה וכששלחתי לה את התוצאות היא אמרה שהתמיכה כמו שצריך..
    יצא לי פרוגרסטרון 51.8 nmol/l
    ו e2 - 76.5
    מה אפשר לדעת מהתוצאות האלה?
    יש לכם עצות בשבילי?
    מה אפשר להבין מכל מה שרשמתי וכל התהליך הזה?
    תודה רבה וסליחה שיצא לי כל כך ארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלוש החזרות ובכל פעם מקבלת מחזור! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/09/2014

כנראה שהבעיה אינה בערכים ההורמונלים הנדרשים לשם תמיכה ברירית הרחם שלך ובהליך אפשרי של השתרשות והריון,הייתי שוקל לבצע היסטרוסקופיה על מנת לשלול פקטור רחמי כסיבה לדימומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם תודה על המענה המהיר..

mimi
    22/09/2014

בזמן הטיפול עשיתי היסטרוסקופיה אבחנית+פיפל
    ובנוסף עשיתי אולטרסאונד תלת מימד
    ויש לי רחם קטן שנוטה לצד ימין נראה לי חד קרני או דו קרני קוראים לזה..ואמרו לי שזה יכול לגרום ללידה מוקדמת ולהפלות..זו יכולה להיות הסיבה לדימומים או לאי לקליטת העוברים?
    חוץ מזה הכל תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם תודה על המענה המהיר.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/09/2014

האפשרות קיימת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו