איחור במחזור וצילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור וצילום רחם
    נ
    28/09/2014

שלום,

ביצעתי סונר זקיקים ורופא הנשים שלי לאחר מכן הבחין באופן ברור כי בייצתי (מחזור טבעי). עברו 19 יום ועדיין לא קיבלתי(עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית).. האם אני לא אמורה לקבל מחזור לאחר 14 יום מיום הביוץ? אם כן.. מהן הסיבות הרפואיות היכולות להסביר את הסיבה שלא קיבלתי מחזור עד עכשיו... רופא הנשים אמר שבמידה ולא אצליח בחודשיים הקרובים להיכנס להריון אצטרך צילום רחם.. האם זה גם קשור לזה שהמחזור לא מגיע לאחר 14 מיום הביוץ?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור וצילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור וצילום רחם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/09/2014

עיכוב בהופעת הוסת לאחר ביוץ ללא הריון ,נובע מפעילות עודפת של הגופיף הצהוב,לעיתים בנוכחות ציסטה שחלתית פונקציונלית,אין קשר לכך עם הדרישה לבצע צילום רחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הינך ממליץ על נטילת כדורים?

נ
    28/09/2014

תודה רבה על התגובה המהירה!
    שאלה נוספת בהמשך לתגובתך- האם במקרה כזה של שחלה פוליציסטית כדאי/ צריך לקחת כדורים על מנת להיכנס להריון (בבדיקת דם + אולטרסאונד אכן גילו כי אני סובלת משחלות פוליציסטיות)? אני מנסה להרות כ- 8 חודשים.
    יש לציין כי במספר פעמים שאכן בדקתי כי בייצתי המחזור אף פעם לא הגיע תוך 14 יום מיום הביוץ...

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הינך ממליץ על נטילת כדורים? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/09/2014

בהחלט יש מקום לשקול טיפול הורמונלי מבוקר להשריית ביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו