מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרומת ביצית - בארץ או בחו"לדפי30/09/2014
הי,
מתלבטת האם לעבור תרומת ביצית בארץ (העוברים מגיעים מחו"ל, וההחזרה מתבצעת בבית חולים כאן), או לנסוע לחו"ל ולעבור שם את ההחזרה.
בכוונה לא מציינת שמות בתי החולים המעורבים..
מה דעתכם?
יש שוני משמעותי - אחוזי הצלחה, וכו.
אציין כי הסיבה לתרומת הביצית קשורה בגיל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה בחום על פרופסור בידר
אלה30/09/2014רופא אנושי ברמות נדירות,מקצועי ואמין,אפשר לטוס לקייב לקלינקה מודרנית אסטתית ונקיה להפליא,ויש אפשרות שמביא טריים לארץ,מחזיר באסותא ת"א או במדיקל סנטר,אפשר לחפש אינפורמציה עליו בגוגל פרופסור דוד בידר,בהצלחה כמובן בכל דרך שתבחרי,אני פשוט מטופלת שלו ומרוצה מההתנהלות והאמינות שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביציות
גילה30/09/2014אני וחברתי טופלנו ע״י פרופ׳ אשכנזי באמצעות ביציות שנתרמו והופרו בקייב והעוברים הובאו לארץ לאסותא תל אביב והוחזרו ע״י הפרופסור ולמזלנו בנסיון הראשון הרינו ועת אנחנו בהריון מתקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית - בארץ או בחו"ל - תגובה
פרופ` דוד בידר01/10/2014אין שום סיבה לנסוע לחו"ל כאשר אנחנו מביאים עוברים טובים בהצלחה טובה מאוד.
חבל על ההוצאות הכרוכות בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת להמצלצה על פרופ בידר דוד
טליה01/10/2014אנושי מקסים מבין זמין ומקצועי מביאי טריים לארץ כך שחוסך לך לטוס לקייב אני בשבוע 30 תודה לאל ולפרופסור בידר אחרי המון ניסיונות עד שהגעתי אליו בהצלחה מותק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת להמלצה על פרופ ביבר דוד ו
זוהר02/10/2014אני עברתי אצלו החזרה לפני שנתיים והיום יש לי ילד מקסים בן 6 חודשים, ממליצה בחום. ממליצה גם על ד"ר רונית שהיא בנתה לי הפרוטוקול המנצח שבזכותו יש לי ילד בן 6 חודשים... אין עליהם!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת להמלצה על פרופ ביבר דוד ו - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר03/10/2014תודה רבה!
תמיד מחמם את הלב לדעת שעבודתינו נושאת פרי.
מאחלים לכם הרבה אושר וגמר חתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)