תרומת ביצית - בארץ או בחו"ל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית - בארץ או בחו"ל
    דפי
    30/09/2014

הי,
    מתלבטת האם לעבור תרומת ביצית בארץ (העוברים מגיעים מחו"ל, וההחזרה מתבצעת בבית חולים כאן), או לנסוע לחו"ל ולעבור שם את ההחזרה.
    בכוונה לא מציינת שמות בתי החולים המעורבים..
    מה דעתכם?

יש שוני משמעותי - אחוזי הצלחה, וכו.
    אציין כי הסיבה לתרומת הביצית קשורה בגיל.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליצה בחום על פרופסור בידר

אלה
    30/09/2014

רופא אנושי ברמות נדירות,מקצועי ואמין,אפשר לטוס לקייב לקלינקה מודרנית אסטתית ונקיה להפליא,ויש אפשרות שמביא טריים לארץ,מחזיר באסותא ת"א או במדיקל סנטר,אפשר לחפש אינפורמציה עליו בגוגל פרופסור דוד בידר,בהצלחה כמובן בכל דרך שתבחרי,אני פשוט מטופלת שלו ומרוצה מההתנהלות והאמינות שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת ביציות

גילה
    30/09/2014

אני וחברתי טופלנו ע״י פרופ׳ אשכנזי באמצעות ביציות שנתרמו והופרו בקייב והעוברים הובאו לארץ לאסותא תל אביב והוחזרו ע״י הפרופסור ולמזלנו בנסיון הראשון הרינו ועת אנחנו בהריון מתקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת ביצית - בארץ או בחו"ל - תגובה

פרופ` דוד בידר
    01/10/2014

אין שום סיבה לנסוע לחו"ל כאשר אנחנו מביאים עוברים טובים בהצלחה טובה מאוד.
    חבל על ההוצאות הכרוכות בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת להמצלצה על פרופ בידר דוד

טליה
    01/10/2014

אנושי מקסים מבין זמין ומקצועי מביאי טריים לארץ כך שחוסך לך לטוס לקייב אני בשבוע 30 תודה לאל ולפרופסור בידר אחרי המון ניסיונות עד שהגעתי אליו בהצלחה מותק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת להמלצה על פרופ ביבר דוד ו

זוהר
    02/10/2014

אני עברתי אצלו החזרה לפני שנתיים והיום יש לי ילד מקסים בן 6 חודשים, ממליצה בחום. ממליצה גם על ד"ר רונית שהיא בנתה לי הפרוטוקול המנצח שבזכותו יש לי ילד בן 6 חודשים... אין עליהם!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת להמלצה על פרופ ביבר דוד ו - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    03/10/2014

תודה רבה!
    תמיד מחמם את הלב לדעת שעבודתינו נושאת פרי.
    מאחלים לכם הרבה אושר וגמר חתימה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו